.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Το ΤΑΙΠΕΔ ξεπούλησε παράνομα το «Ελληνικό» και η αντιπολίτευση το... διαπίστωσε!

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου
του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.)




Η σπουδή με την οποία το ΤΑΙΠΕΔ προχώρησε στην υπογραφή της σύμβασης για την παραχώρηση του φιλέτου του Ελληνικού στη Lamda Development του Ομίλου Λάτση, καταμαρτυρεί την πρόθεση δημιουργίας τετελεσμένων. Η παραχώρηση οριστικοποιήθηκε πριν ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες, έναντι εξευτελιστικού τιμήματος.


Η πασιφανής στόχευση της κυβερνώσας συμμορίας να ξεπουλήσει «όσο-όσο» τη δημόσια περιουσία –εξυπηρετώντας ταυτοχρόνως συμφέροντα της εγχώριας οικονομικής ελίτ– είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη. Όμως, αυτό που θα περίμεναν οι πολίτες από την αντιπολίτευση είναι η μη αναγνώριση αυτής της διαδικασίας στο σύνολό της. Αντί να... διαπιστώνει το ξεπούλημα «μηρυκάζοντας» φληναφήματα περί σκανδάλων και αναπαράγοντας την αμφισβήτηση του –κατά περίπτωση– τιμήματος, να δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά, ότι η δημόσια περιουσία ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ! Και επιπλέον να θέσει ως πρωταρχικό αίτημα και δέσμευση τη διάλυση /κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ και την επανάκτηση του δημόσιου χαρακτήρα των περιουσιακών στοιχείων που έχουν περιέλθει στην κυριότητά του. Αυτή η πολιτική στάση, θα ήταν όντως ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, με κατεύθυνση την ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος!


Το Ε.Πα.Μ θεωρεί ότι υπό τις παρούσες συνθήκες, αυτό που αποτελεί αδήριτη ανάγκη, είναι ο ίδιος ο λαός μονιασμένος και ενωμένος, να πάρει στα χέρια του τις τύχες της χώρας, αποτρέποντας το ξεπούλημα της πατρίδας μας!


Το Γραφείο Τύπου
Αθήνα 18/11/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου