.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Δημήτρης Καζάκης Στο ΧΩΝΙ: Ολόκληρη η Ελλάδα ανήκει πλέον στο ΕΜΣ

Δημήτρης Καζάκης Στο ΧΩΝΙ: Ολόκληρη η Ελλάδα ανήκει πλέον στο ΕΜΣ
Το ΧΩΝΙ κρατάει και αυτήν την Κυριακή ο Δημήτρης Καζάκης: Η διοίκηση του νέου Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης έχει απόλυτη εξουσία έναντι των κρατών που οφείλουν να συμμορφώνονται "άνευ όρων και αμετάκλητα".

Διαθέτει πλήρη ασυλία και αποφασίζει για τα πάντα / Στα χέρια του ΕΜΣ ολόκληρη η Ελλάδα
Ολες οι χρεωστικές απαιτήσεις των δανειστών µας που προκύπτουν από τις δύο δανειακές συµβάσεις της Ελλάδας µε την ευρωζώνη περνούν στη δικαιοδοσία του µόνιµου Ευρωπαϊκού Μηχανισµού Σταθερότητας
Με µια περιεκτική σε ουσία -για όποιον ξέρει να διαβάζει- και λιτή ανακοίνωση ο Ευρωπαϊκός Μηχανισµός Σταθερότητας (ΕΜΣ) µε έδρα το Λουξεµβούργο εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Από την 1η Ιουλίου 2013, ο Ευρωπαϊκός Μηχανισµός Σταθερότητας (ΕΜΣ) είναι ο µοναδικός και µόνιµος µηχανισµός για την αντιµετώπιση των νέων αιτήσεων για οικονοµική ενίσχυση από τα κράτη-µέλη της ευρωζώνης. Από αυτή την ηµέρα το Ευρωπαϊκό Ταµείο Χρηµατοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) δεν µπορεί πλέον να συµµετάσχει σε νέα προγράµµατα χρηµατοδότησης ή να συνάψει νέες συµφωνίες δανείου».

Ο Klaus Regling, διευθύνων σύµβουλος του ΕΜΣ και διευθύνων σύµβουλος του EFSF, δήλωσε: «Σήµερα ένα σηµαντικό κεφάλαιο του EFSF τελειώνει και όλα τα πιθανά νέα καθήκοντα θα αναληφθούν από το ΕΜΣ, το µόνο ταµείο διάσωσης της νοµισµατικής ένωσης». Αυτό συµβαίνει σύµφωνα µε τη Συµφωνία Πλαίσιο για το ΕΤΧΣ που υπογράφτηκε από τα 17 κράτη-µέλη της ζώνης του ευρώ και το Καταστατικό του EFSF. «Το EFSF θα παραµείνει ενεργό στη χρηµατοδότηση των εν εξελίξει προγραµµάτων για την Πορτογαλία, την Ιρλανδία και την Ελλάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή
- See more at: http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/3336-dimitris-kazakis-sto-xoni-olokliri-i-ellada-anikei-pleon-sto-ems#sthash.2gdmRloj.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου