.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Δ. Καζάκης στην εναρκτήρια σύνοδο του 3oυ διεθνούς φόρουμ NO-EURO στην Ιταλία. 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, κατά την ολομελή εναρκτήρια σύνοδο του 3ου Διεθνούς Φόρουμ NO-EURO στο Chianciano Terme της Ιταλίας στις 16 Σεπτεμβρίου 2016. Μεταφράζει ο Πρέσβης ε.τ. Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος, μέλος του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ.


Το 3ο κατά σειρά διεθνές φόρουμ Αντί-ευρώ, του οποίου η εναρκτήρια ολομελής σύνοδος είχε τίτλο "Ευρωπαϊκή Ένωση : γιατί δεν μπορεί να αναθεωρηθεί και πρέπει να διαλυθεί" έλαβε χώρα στην Ιταλία από τις 16 ως τις 18 Σεπτεμβρίου. Διοργανωτές, τα μέλη του Συντονιστικού Κινημάτων Αντι-ευρώ το οποίο περιλαμβάνει πολιτικά κόμματα και λαϊκά κινήματα από διάφορες χώρες της Ευρώπης σε μια προσπάθεια συνεργασίας για την αποτίναξη του ζυγού που οι ευρωπαϊκοί λαοί βιώνουν υπό το καθεστώς των Βρυξελλών.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση των υπαρκτών εναλλακτικών απέναντι στην παγκοσμιοποίηση και την ΕΕ, το πώς να επιστραφεί στους λαούς η πλήρης κυριαρχία που τους ανήκει, η ανάκτηση της ελευθερίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αδελφοσύνης.

Από την Αυστρία ως την Φινλανδία, από την Ισπανία ως την Ελλάδα, από την Ιταλία ως την Μ. Βρετανία που εδώ και λίγες εβδομάδες έχει το προβάδισμα για την έξοδο, οι ομιλητές αντάλλαξαν εμπειρίες και προβληματισμούς και αναζήτησαν τις κοινές βάσεις για συμμαχίες, αναγκαίες σήμερα περισσότερο από ποτέ, για την αντίσταση και την ανατροπή του πιο προχωρημένου κι επικίνδυνου σχεδίου που έθεσε ποτέ σε εφαρμογή ένα κλαμπ ολιγαρχών, την ΕΕ και το κοινό της νόμισμα.

Το Ε.ΠΑ.Μ. συμμετείχε από την αρχή στην διοργάνωση της συνάντησης, ήταν από τους πρώτους υπογράφοντες, και έδωσε το παρόν με τον Δημήτρη Καζάκη τόσο στην εναρκτήρια όσο και στην τελική ολομελή σύνοδο, τον Θέμη Συμβουλόπουλο στην συζήτηση με τίτλο "Ελλάδα: η δολοφονία ενός κράτους-έθνους" και τον Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο στη συζήτηση "Μεταναστευτικό και τέλος της Schengen".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου