.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Ε.ΠΑ.Μ. - «Πολιτικοί Διάλογοι» με τον Απ.Ρόσσιο στην EΡΤopen 106.7 FM - ‎‎17 Ιουλίου ‎2017

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουλ 2017 Η ενημερωτική εκπομπή του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) «Πολιτικοί Διάλογοι» μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤopen 106.7 FM, με τον δημοσιογράφο Απόστολο Ρόσσιο, την Δευτέρα ‎17 Ιουλίου ‎2017. Στην εκπομπή παρεμβαίνουν τηλεφωνικά : - Ο Λευτέρης Λάππας μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ. - Ο Λευτέρης Κωνσταντινίδης πρώην πολιτευτής διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Καρολίνσκα της Στοκχόλμης - Δοκιμαστική έξοδος της Ελλάδας, φυσικά για περαιτέρω δανεισμό, στις λεγόμενες «αγορές». - Δασικοί Χάρτες, ως μνημονιακό προαπαιτούμενο. - Ανεμογεννήτριες, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, «πράσινη ανάπτυξη» και περιβάλλον. - Πατριωτική & Δημοκρατική κυβέρνηση, η μόνη λύση στο Ελληνικό ζήτημα. - Διπλό/Παράλληλο νόμισμα. - Το υπό κατάθεση νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών. - Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. - Συστημικά Ελληνικά κόμματα και καταστροφή της χώρας. - Η δίκη του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου στο Εφετείο Αθηνών, το πρωί της Τετάρτης 18 Ιουλίου 2017. Kάθε Δευτέρα στις 13.00, μεταδίδεται μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤopen 106.7 FM, η εκπομπή του Ε.ΠΑ.Μ., «Πολιτικοί Διάλογοι». Για να ακούσετε την εκπομπή συντονιστείτε : ► μέσω ραδιοφώνου • στην ΕΡΤopen στους 106.7 μεγάκυκλους στα FM για την περιοχή της Αττικής • στον ραδιοσταθμό του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στους 96,5 FM για την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας • στους 1134 χιλιόκυκλους στα Μεσαία (AM) για την περιοχή των Χανίων. ► μέσω διαδικτύου • από την ΕΡΤopen μέσω των συνδέσμων που θα βρείτε εδώ http://www.ertopen.com/radio • από τον διαδικτυακό σταθμό E-ROI μέσω των ακόλουθων συνδέσμων http://www.e-roi.gr/ http://eroigr.caster.fm/ http://eroigr.radio12345.com/ http://eroigr.listen2myradio.com/ http://eroigr2.listen2myshow.com/ (χαμηλού κόστους) Οι συντελεστές της εκπομπής περιμένουν τη συμμετοχή σας καλώντας στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή αποστέλοντας SMS γράφοντας : 1Π (κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045.