.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

«Δεν υπάρχει πλέον άμυνα της χώρας, χάρη στο ΝΑΤΟ» - Ο Δ. Καζάκης στο Ράδιο Ιωνία Σάμου 17 Οκτ 2018

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Δ. Καζάκη, Προέδρου του Ε.ΠΑ.Μ., στο "Ράδιο Ιωνία Σάμου 89,4 FM", στην εκπομπή των δημοσιογράφων Νίκου Μιχαήλ και Γιάννη Ποντικού. Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018. - 00:00 Νέες Βάσεις των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, με δήθεν αριστερή κυβέρνηση. Νέα υφιστάμενη, υπό ανανεωμένο πλαίσιο, Στρατιωτική Κατοχή των Η.Π.Α στην Ελλάδα, με αναβαθμισμένες βάσεις σε όλη την Επικράτεια. - 07:00 - Ανύπαρκτη πλέον η Άμυνα της Χώρας, λόγω ΝΑΤΟ και Ε.Ε. Ευρισκόμενη η Χώρα υπό καθεστώς κατοχής από ξένες δυνάμεις, χωρίς εθνική κυριαρχία, συγκροτημένη αμυντική θωράκισή της, είναι αδύνατον να υπάρξει. - 10:00 - Μήνυμα του Δημοψηφίσματος στα Σκόπια. Ουσιαστικά οι πολίτες των Σκοπίων με την χαρακτηριστική αδιαφορία και αποχή που έδειξαν, στο εκεί πρόσφατο δημοψήφισμα, ακύρωσαν στην πράξη την διαδικασία ένταξής τους σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε. - 14:30 - Εικονική Πραγματικότητα και Ελληνικός Λαός. Ολοκληρωτική επιχείρηση αποπροσανατολισμού και παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού, για να μην κατορθώσει να αντιληφθεί την ωμή πραγματικότητα, ώστε να πάρει ριζικές απόφάσεις για την Απελευθέρωσή του από τα δεσμά που του έχουν επιβάλει. - 19:00 - Οριακή η κατάσταση και στα πρόθυρα έκρηξης η Ελληνική Κοινωνία. Ο Ελληνικός Λαός πλέον, παρά την φαινομενική αδράνειά του, έχει βρεθεί πια στο σημείο, της συνειδητοποίησης πως επιβάλλεται να πάρει δραστικές απόφάσεις το συντομότερο, ώστε να κατορθώσει να διασωθεί ο ίδιος και η Χώρα του, από την βέβαιη καταστροφή. Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ https://epamhellas.gr/?p=75418 Προσυπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ http://bit.ly/2ErfZUR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου