.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ Ε.ΠΑ.Μ ΣΤΟ ΑΝ. ΑΙΓΑΙΟ – ΟΜΙΛΙΑ Δ. ΚΑΖΑΚΗ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προς όλα τα τοπικά ΜΜΕ.
(Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου)

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ Ε.ΠΑ.Μ ΣΤΟ ΑΝ. ΑΙΓΑΙΟ – ΟΜΙΛΙΑ Δ. ΚΑΖΑΚΗ
Οι Τοπικές Οργανώσεις του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) στο Ανατολικό Αιγαίο διοργανώνουν περιοδεία κλιμακίου της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ στα νησιά Λέσβο, Χίο, Σάμο και Λέρο. Θα πραγματοποιηθεί ομιλία - ανοιχτή συζήτηση με θέμα «κρίση και υποτέλεια», όπου θα σχολιαστούν φλέγοντα θέματα της τρέχουσας οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής και γεωπολιτικής κατάστασης και θα προταθούν τρόποι αντιμετώπισης και ανατροπής της. Ειδικότερα, θα θιγούν το μεταναστευτικό πρόβλημα που τα νησιά αυτά αντιμετωπίζουν, το πώς επηρεάζονται από τις πρόσφατες γεωπολιτικές εξελίξεις, τις συνέπειες της οικονομικής υποδούλωσης και το καθεστώς υποτέλειας που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Θα αναλυθεί επίσης το πρόσφατο ψήφισμα της νομικής δέσμευσης, που ομόφωνα ψηφίστηκε στο τελευταίο συνέδριο του ΕΠΑΜ, τον Ιούλιο του 2016, με το οποίο το ΕΠΑΜ δεσμεύεται με ποινικές ρήτρες να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση των προγραμματικών του δεσμεύσεων, που θα επιτρέψουν την αποδέσμευση της χώρας από το χρέος , την άμεση ανακούφιση των πολιτών από το καθεστώς των μνημονίων και την ανασυγκρότηση ενός ανεξάρτητου και κυρίαρχου κράτους με πλεονασματική οικονομία.
Ομιλητές θα είναι ο Δημήτρης Καζάκης, Γενικός Γραμματέας του ΕΠΑΜ, και ο Γιώργος Ιεροδιάκονος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ. Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τους παρευρισκομένους.
  • Πέμπτη 1 Σεπτέμβρη : Καλλονή Λέσβου, ώρα 20.00
  • Παρασκευή 2 Σεπτέμβρη 2016, Μυτιλήνη, πλατεία Σαπφούς, ώρα 20.00
  • Σάββατο 3 Σεπτέμβρη 2016, Χίος, Κτήριο Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία), Πολυτεχνείου 1, ώρα 20.00. (συνέντευξη τύπου ώρα 18.00)
  • Κυριακή 4 Σεπτέμβρη 2016, Βαθύ Σάμου, πλατεία Πυθαγόρα, ώρα 20.00. (Συνέντευξη Τύπου ώρα 12.30 στο Ξενοδοχείο Σάμος)
  • Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη 2016, Καρλόβασι Σάμου, μικρή πλατεία Αγ. Δημητρίου. Ώρα 20.00
  • Τρίτη 6 Σεπτέμβρη 2016, Λέρος, δημοτικό κινηματοθέατρο Λακκίου, ώρα 20.00



25 Αυγούστου 2016 Διοργανωτές :
Τ.Ο. ΕΠΑΜ Λέσβου (epam.lesvos@gmail.com)
Τ.Ο. ΕΠΑΜ Σάμου (epamsamou@gmail.com)
Μέλη και φίλοι ΕΠΑΜ Λέρου


Κ.Γ. ΕΠΑΜ (www. epamhellas.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου