.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Ε.ΠΑ.Μ. - Δ.Καζάκης: «Τα απόβλητα των γερμανικών πυρηνικών καταλήγουν στο Ιόνιο» 12/04/2017

Δημήτρης Καζάκης: "Τα απόβλητα των γερμανικών πυρηνικών καταλήγουν στο Ιόνιο, με την συμβολή και Ελλήνων εφοπλιστών"

Ο Γ. Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, στον IONION FM 95.5 (Ηλεία) την Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017.

Νέους φόρους και νέες περικοπές σε μισθωτούς και συνταξιούχους φέρνει το κλείσιμο της διαπραγμάτευσης κυβέρνησης – δανειστών. Ο Γενικός Γραμματέας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, Δημήτρης Καζάκης μιλώντας στο IONION FM, ανέφερε ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας οι πιο εύποροι πολίτες στην χώρα είναι οι συνταξιούχοι, κατά συνέπεια αυτοί θα υποστούν τα βάρη των νέων μέτρων της κυβέρνησης. Στο χειρότερο βιοτικό επίπεδο βρίσκεται η ηλικιακή ομάδα από 0-18 ετών, όπου 1 στα 2 παιδιά βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας. Ο κ. Καζάκης αναφέρθηκε και στο ξεπούλημα της ΔΕΗ, με τους Γερμανούς να εποφθαλμιούν τα λιγνιτικά αποθέματα της χώρας, καθώς αντιμετωπίζουν τρομακτικό έλλειμα ενέργειας, δεδομένου ότι έκλεισαν αρκετά πυρηνικά εργοστάσια. Τα απόβλητα των πυρηνικών καταλήγουν στο Ιόνιο, με την συμβολή και Ελλήνων εφοπλιστών, που αποτελούν τα «μαύρα πρόβατα» στην εφοπλιστική οικογένεια. «Ρίχνουν απόβλητα πυρηνικών εργοστασίων στα ρήγμα του Ιονίου, μεταξύ Ζακύνθου και Κεφαλονιάς. Καλύπτονται πίσω από ομάδες, κανάλια, πολιτικά πρόσωπα και θαλασσοδάνεια», σχολιάζει ο κ. Καζάκης και κάλεσε σε σύμπραξη όλες τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις για την απελευθέρωση της χώρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου