.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Ε.ΠΑ.Μ. - Ο Δημ.Καζάκης στην Τρίπολη - 22 Φεβ 2017

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) Τρίπολης διοργάνωσε εκδήλωση στο Τουριστικό Περίπτερο της Τρίπολης, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, με ομιλητή τον Δημήτρη Καζάκη, Γενικό Γραμματέα του Μετώπου.

Θέμα της εκδήλωσης ήταν «Ο θάνατος του Πρωτογενούς Τομέα» και κλήθηκαν να παραστούν κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι, αγρότες της περιοχής.

Η εκδήλωση, σύμφωνα με όσα ανέφερε και το μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Τρίπολης Θανάσης Κωτσιόπουλος, σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 21 Φεβρουαρίου στα νέα γραφεία του κόμματος, στην οδό Παπαρρηγοπούλου, στην Τρίπολη, διοργανώθηκε με αφορμή τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας και στην Αρκαδία, προβλήματα που οδηγούν τον αγροτικό-κτηνοτροφικό-μελισσοκομικό χώρο στην καταστροφή και για τα οποία θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την στήριξη των ανθρώπων που ασχολούνται σε αυτόν τον τομέα.

Ο κ. Καζάκης αναφέρθηκε στις λύσεις που προτείνει το Ε.ΠΑ.Μ, Μίλησε για εναλλακτική λύση που προβλέπει έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ, για να διαγραφεί το χρέος, να χρηματοδοτηθεί η Ελληνική οικονομία, με δικά μας μέσα και να ελέγξουμε, οι ίδιοι, την παραγωγή μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου