.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ




Δημήτρης Κυπριώτης

Είναι προφανές σήμερα ότι οι γκρίζες περιοχές στα Ίμια, μετά από τα τελευταία γεγονότα, έχουν παύσει πλέον  να είναι γκρίζες. Από τη στάση τους και μόνο οι Έλληνες αξιωματούχοι, μάλλον και οι ίδιοι το έχουν αποδεχθεί και δεν το ομολογούν, όπως ομολογείται και συζητείται ανοιχτά από τον  Ελληνικό λαό, ότι  σε αυτήν τη  θαλάσσια περιοχή παραδόθηκε αμαχητί η εδαφική κυριαρχία.

Σήμερα όμως τι άλλος δρόμος έχει απομείνει από το να πάρουν οι Έλληνες την κατάσταση στα χέρια τους, αφού αυτούς που επέλεξαν για να  διαφυλάσσουν τα συμφέροντα του κράτους και του Ελληνικού λαού, αποδεικνύεται ότι δεν μπορούν να το κάνουν.

Βέβαια και στο παρελθόν οι Έλληνες είπαν ΟΧΙ και μάλιστα με δημοψήφισμα στον τρόπο διακυβέρνησης, δεν εισακούστηκαν και στη συνέχεια εξαπατήθηκαν.  Πρόσφατα με δύο μεγάλα συλλαλητήρια, από τα μεγαλύτερα στην ιστορία της χώρας, συνέχισαν να βροντοφωνάζουν το ΟΧΙ για να σταματήσουν, αυτήν τη φορά, την κυβέρνηση από τον τρόπο χειρισμού του θέματος της ονομασίας των Σκοπίων. Φαίνεται όμως ότι από τις κυβερνητικές αντιδράσεις, μπορεί και να μην  λαμβάνεται το μήνυμα.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα με ήρεμο, αγωνιστικό  και στοχοπροσηλωμένο τρόπο, ο λαός να βγει μπροστά και να σταματήσει αυτήν την κατρακύλα που μαθηματικά οδηγεί σε νέα εθνική τραγωδία. Για να γίνει αυτό δεν χρειάζονται ούτε βιαιότητες ούτε μίση. Χρειάζεται ηρεμία, πίστη και ενότητα του λαού στο μεγάλο του ποσοστό.

Έτσι με αυτόν τον τρόπο η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, θα δώσει να καταλάβει καλά όλο το πολιτικό σύστημα,  ότι αυτήν τη φορά δεν θα σταματήσει  σε μία και μόνο συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Αυτός ο λαός θα παλέψει μέχρι τελικά να πετύχει την ανατροπή της κατοχικής διακυβέρνησης  και την ανάληψη της καθοδήγησης της χώρας  από μία Πατριωτική  Δημοκρατική  κυβέρνηση. 

Πηγή dimitris-Kypriotis blospot.gr, 19/2/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου