.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012


ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ...

++++ Ε.ΠΑ.Μ. - www.facebook.com/metopo ++++


Οι γιατροί «ανοίγουν» τα νοσοκομεία κάθε Τετάρτη για άπορους και ανασφάλιστους

Την έντονη αντίδραση των νοσοκομειακών γιατρών προκαλεί το «εισιτήριο» των 25 ευρώ για κάθε ασθενή που πρόκειται να εισαχθεί για νοσηλεία. Ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), Δημήτρης Βαρνάβας ανακοίνωσε ότι οι ίδιοι οι γιατροί «θα ανοίγουν τα νοσοκομεία κάθε Τετάρτη για άνεργους και ανασφάλιστους.

«Μόνο διεστραμμένα μυαλά θα μπορούσαν να έχουν συγγράψει τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο, προσθέτοντας ότι «επιδιώκουν να καταστήσουν τα νοσοκομεία απροσπέλαστα στους φτωχούς και αδύναμους συνανθρώπους μας, τους οποίους θα αναγκάζουν σε αυτοσχέδιες κατ' οίκον θεραπείες και οδυνηρό τέλος από τα εγκόσμια» δήλωσε ο κ. Βαρνάβας.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «οι νοσοκομειακοί γιατροί αποφάσισαν να ανοίξουν τα νοσοκομεία στους άπορους και ανασφάλιστους κάθε Τετάρτη στην αρχή και, στη συνέχεια, περισσότερες μέρες της εβδομάδας και ζητούν τη στήριξη όλων των κοινωνικών φορέων, ώστε, όπως αναφέρουν, να υλοποιήσουν αυτό το δύσκολο, αλλά αναγκαίο εγχείρημα για την επιβίωση της ελληνικής κοινωνίας».

Για κατεδάφιση των κοινωνικών, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων, κάνει λόγο ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ), ο οποίος το Σάββατο θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση για να καθορίσει την περαιτέρω στάση του.

Πηγή: NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου