.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Top Secret Banker's Manual, για Τραπεζίτες μόνον...



ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ?
Top Secret Banker’s Manual, για Τραπεζίτες μόνον

### ΕΠΑΜ www.facebook.com/metopo ###




Μία μικρή εισαγωγή: Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο Torn Schauf πληροφορήθηκε ότι το Federal Reserve Bank ανήκει σε συγκεκριμένες οικογένειες. Όταν άκουσε αυτό, ήξερε ότι οι τραπεζίτες έπρεπε να έχουν και να ελέγχουν το Κογκρέσο, τους δικαστές και τα πιο σημαντικά ΜΜΕ. Ήξερε ότι εκείνοι είχαν τον έλεγχο της διάθεσης τους χρήματος, επιτρέποντας έτσι στους τραπεζίτες να ελέγχουν εκ των προτέρων το ποσοστό των ανθρώπων που θα βιώσουν την κατάσχεση, αν το χρηματιστήριο παρουσιάσει άνοδο ή κάθοδο και ποιο θα είναι το επιτόκιο.
Ο Tom δεν ήθελε να έχει καμία ανάμειξη. Πολλοί έδωσαν στον Tom ένα βιβλίο σχετικά με το FederalReserve System, αλλά δεν ήθελε να το διαβάσει. Εκείνοι όμως συνέχιζαν να επικοινωνούν με τον Tom για να δουν αν είχε διαβάσει το βιβλίο. Τελικά, λόγω της επιμονής τους, διάβασε το βιβλίο. Ο Tom ένιωσε ότι ο θεός της Βίβλου τον είχε επιλέξει για να διαδώσει την αλήθεια σε όλους τους Αμερικανούς. Σε 1 ½ χρόνο είχε κυκλοφορήσει 2 εκατομμύρια φυλλάδια που εξέθεταν τους τραπεζίτες. Αυτά τα φυλλάδια ήταν φωτοτυπίες και όχι σε μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς τότε λίγοι άνθρωποι είχαν υπολογιστή.
Τρεις μήνες από τότε που άρχισε να διανέμει τα φυλλάδια, ταξίδεψε στα Smoky Mountains και ο μάγειρας του εστιατορίου έλαβε ένα φυλλάδιο δύο εβδομάδες αργότερα. Οι άνθρωποι φωτοτυπούσαν τα φυλλάδια και τα έδιναν σε όλους. Αυτά τα φυλλάδια έκαναν να τηλεφωνούν τόσοι πολλοί στον Tom που δεν μπορούσε να δουλέψει καν, και έτσι αναγκάστηκε να σταματήσει τη διανομή.
Τότε οι άνθρωποι τον ενημέρωσαν ότι οι τοπικές τράπεζες είχαν φτιάξει νέο νόμισμα. Δεν το πίστεψε γιατί αυτό θα παραβίαζε το GAAP (Generally Accepted Accounting Principles): ήξερε ότι εγκεκριμένοι ελεγκτές έκαναν ελέγχους σε τράπεζες και ποιες αρχές έπρεπε να διατηρούνται. Για να αποδείξει στον κόσμο ότι οι τοπικές τράπεζες δεν έκοβαν νέο χρήμα ρώτησε τους μαθητές του τους οποίους εκπαίδευε για να γίνουν εγκεκριμένοι ελεγκτές μέσα από προγράμματα δια βίου μάθησης.
Όλοι τους ομολόγησαν και παραδέχθηκαν ότι ήταν μυστικό και του είπαν ακόμα με ποιο τρόπο γινόταν αυτό. Αυτές τις πληροφορίες, ο Tom τις μοιράστηκες με μερικούς ανθρώπους οδηγώντας 20 από αυτούς να “ελευθερώσουν” τα σπίτια τους από τα δάνεια. Την ίδια περίοδο χρησιμοποίησε τις ίδιες πληροφορίες για τις εταιρείες πιστωτικών κρατών.
Το 1996, ο Tom μετακόμισε στο Tucson για να αποφύγει όλα τα τηλεφωνήματα. Ζήτησε από όλους να σταματήσουν να τηλεφωνούν για ένα χρόνο ώστε να βρει χρόνο να γράψει βιβλία σχετικά με το τραπεζικό σύστημα. Του πήρε περίπου σχεδόν 3 χρόνια με δουλειά 12 ώρες τη μέρα, 6 μέρες την εβδομάδα για να γράψει τα βιβλία και να ηχογραφήσει κασέτες.
Σήμερα, έχουμε βρει ένα εγχειρίδιο σχετικά με το μυστικό τραπεζικό σύστημα που απευθύνεται μόνο για τους εσωτερικούς τραπεζικούς υπαλλήλους, εξηγώντας ότι αν η τράπεζα δεχόταν μήνυση και να οι άνθρωποι έβλεπαν τους μυστικούς νόμους σε αυτό το μυστικό τραπεζικό εγχειρίδιο, η τράπεζα θα έχανε τη δίκη.
Αν κυκλοφορήσουμε 2 εκατομμύρια εγχειρίδια σε 1 ½ χρόνο, σκεφθείτε πόσο εύκολο θα είναι να κυκλοφορήσει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και εκατοντάδες ιστοσελίδες να το δημοσιεύουν. Οι ψηφοφόροι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν σε μία προεκλογική καμπάνια αν γνωρίζουν ποιο είναι το σχέδιο και ότι αν γνωρίζουν ότι μπορούμε να νικήσουμε.
Μπορούμε να νικήσουμε και νικάμε. Τώρα είναι η ώρα να αντισταθούμε και να ενημερώσουμε τους Αμερικανούς για την αλήθεια. Αν βρούμε 100 ανθρώπους να φιλοξενήσουν μία ιστοσελίδα, σε λίγο αυτοί θα γίνουν 200, και μετά 400 και μετά 800, 1600 και μετά πάνω από 3,000 και συνεχώς θα αυξάνονται. Αν έχουμε έστω και 1000 ιστοσελίδες και ο καθένας στέλνει από 1000 μηνύματα, ένα εκατομμύριο υποψήφιοι θα έχουν ενημερωθεί. Αν ο καθένας έστελνε ηλεκτρονικό μήνυμα και οι φίλοι τους το συνέχιζαν σύντομα εκατομμύρια ψηφοφόροι θα συμμετείχαν στο έργο μας.
Αυτός ο αγώνας δεν γίνεται με σφαίρες, αλλά με ηλεκτρονικά μηνύματα, ιστολόγια, βιβλία, σχετικά εγχειρίδια και ψήφους. Αν δεν πάρετε το μέρος μας, οι τραπεζίτες θα προχωρήσουν στην ηλεκτρονική ταυτοποίηση και θα υποδουλώσουν και εσάς και τα χρήματά σας.
Ο Tom μιλούσε ήδη στον κόσμο για την ηλεκτρονική κάρτα από το 1994 και εκείνοι τρομοκρατούνταν. Έλεγαν ότι αν ποτέ καθιερωθεί αυτή η κάρτα, οι κυβερνήσεις/τραπεζίτες θα μπορούν να ελέγχουν κάθε χρηματική συναλλαγή σου, να σε εντοπίζουν με τον δορυφόρο και να έχουν τον πλήρη έλεγχο πάνω σου.
Η κυβέρνηση θα πει, “αν δεν έχεις να κρύψεις τίποτα, τότε γιατί σε νοιάζει;” Δείξε μου τα χαρτιά σου … αν δεν το κάνεις, θα πας αμέσως στη φυλακή. Ψάχνουν για δικαιολογίες για να καθιερώσουν τη χρήση ταυτότητας και ξεκίνησαν την έρευνα περίπου 10 χρόνια πριν. Σκοπεύουν να το κάνουν – τώρα απλά πρέπει να πείσουν τον κόσμο για αυτό. Ας πούμε στους ψηφοφόρους σχετικά με το τραπεζικό σύστημα και τι μας κάνουν, και οι υποψήφιοι θα απορρίψουν εκείνους που θέλουν να μας υποδηλώσουν μέσα από τις τράπεζες και την ηλεκτρονική ταυτότητα.
Η εφημερίδα Arizona Daily Star (9 Ιουνίου, 2002, σελ. A13) ανέφερε πώς ο Ronald Reagan χρησιμοποίησε μυστικά τη CIA/FBI και προσπάθησε να σταματήσει παράνομα τους πολιτικούς αντιπάλους για κάθε ομοσπονδιακό δικαστή. Αν γίνονται προσπάθειες να απειλείς τους πολιτικούς σου αντιπάλους, τι θα κάνουν αν έχουν μία εθνική ταυτότητα και εσύ είχες διαφορετική πολιτική θέση από αυτούς; Ο ψυχολογικός πόλεμος από τη μεριά της CIA/FBI χρησιμοποιήθηκε ενάντια στους πολιτικούς αντιπάλους.

Φαντάσου, λοιπόν, τις δυνατότητές τους με την ύπαρξη της ηλεκτρονικής κάρτας, την παρακολούθηση μέσω δορυφόρων, να γνωρίζουν που είστε κάθε στιγμή στο 24ωρο, καθέναν με τον οποίο μιλήσατε και οτιδήποτε πουλάτε και αγοράζετε. Αυτό ονομάζεται απόλυτος και καθολικός έλεγχος που κάνει τους ανθρώπους να τρομοκρατούνται. Όλο αυτό θα κάνει τις ΗΠΑ να έχουν μεγαλύτερο ποσοστό πληροφοριοδοτών από αυτούς που χρησιμοποιούσε STASI στην Ανατολική Γερμανία.
Θα σας παρακολουθούν.

.....................................................................

Το διαβάσαμε από το: Top Secret Banker’s Manual, για Τραπεζίτες μόνον http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/11/top-secret-bankers-manual.html#ixzz2D9Mhmg6t

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου