.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Σχεδόν 200 εξώσεις τη μέρα στην Ισπανία ...



Το 2013 εκτελέστηκαν πάνω από 67.189 εντολές έξωσης υπερχρεωμένων ιδιοκτητών ή ενοικιαστών στην Ισπανία. 

Εκτελούνταν δηλαδή 184 εξώσεις την ημέρα, πέντε χρόνια μετά την έκρηξη της φούσκας των ακινήτων. 
Την προηγούμενη χρονιά εκτελέστηκαν 67.189 εντολές έξωσης, αναφέρει το Γενικό Συμβούλιο της Δικαστικής Εξουσίας.
Συνολικά το 2013 εκδόθηκαν 82.860 εντολές έξωσης, δηλαδή 9,8% λιγότερες σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, υπογραμμίζει το Συμβούλιο.

Πρωταθλήτρια η Καταλονία ...

Η Καταλονία, στη νοτιοανατολική Ισπανία, είναι η επαρχία όπου εκτελέστηκαν οι περισσότερες εντολές έξωσης (23,8% του συνόλου), ενώ ακολουθούν η Βαλένθια (14,6%), η Ανδαλουσία (13,8%) και η περιοχή της Μαδρίτης (13%).
Σύμβολο της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που πλήττει την Ισπανία από το 2008, οπότε έσπασε η φούσκα των ακινήτων και αυξήθηκε ραγδαία η ανεργία, οι εξώσεις υπερχρεωμένων ιδιοκτητών ακινήτων ή ενοικιαστών έχουν προκαλέσει αγανάκτηση στη χώρα.
Συλλογικότητες πολιτών έχουν κινητοποιηθεί για να εμποδίσουν τις διαδικασίες. Η Ένωση Θυμάτων Ενυπόθηκων Δανείων (PAH), που κινητοποιεί συχνά τα μέλη της σε όλη την Ισπανία μπροστά από τις οικίες των ανθρώπων που απειλούνται με έξωση, αναφέρει ότι έχει αποτρέψει περισσότερες από χίλιες εξώσεις και έχει βοηθήσει, από τη δημιουργία της το 2009, να βρουν νέα κατοικία χίλιοι άνθρωποι.

( πηγή : Τhe Press Project )

*** ΕΠΑΜ www.facebook.com/metopo ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου