.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Λαϊκή συνέλευση Λαϊκής Στάσεις Πληρωμών Τετ 28/02/2015 - YouTube

 

Λαϊκή συνέλευση Λαϊκής Στάσεις Πληρωμών Τετ 28/02/2015 
Τετάρτη 28/01/2015,Ειρηνοδικείο Ηρακλείου. Παρά το γεγονός ότι το ειρηνοδικείο παρέμεινε κλειστό λόγω εκλογών και δεν διεξήχθησαν πλειστηριασμοί, η Λαϊκή Στάση Πληρωμών  παρευρέθη στο χώρο όπως κάθε Τετάρτη  και προχώρησε σε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση κατά την οποία συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

1) Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών συγχαίρει την νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και χαιρετίζει με ικανοποίηση τα πρώτα φιλολαϊκά μέτρα που εξήγγειλε μεταξύ των οποίων είναι και η απαγόρευση πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας, τονίζει δε ότι θα σταθεί  αρωγός σε κάθε μέτρο της κυβέρνησης που αποφέρει στήριξη,  ανακούφιση, δικαιοσύνη και ανάπτυξη στον λαό. 

2) Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών να συνεχίσει τις δράσεις της, σύμφωνα πάντοτε με τις αποφάσεις των ανοιχτών λαϊκών συνελεύσεων,  κατά τις οποίες οι πολίτες καλούνται να θέτουν ,να συζητούν αλλά και να αποφασίζουν για θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κοινό καλό του λαού και της χώρας. Η ενεργός συμμετοχή των πολιτών με θέσεις, αποφάσεις και συλλογικές δράσεις  είναι  απαραίτητο να ενισχυθεί  καθώς με αυτόν τον τρόπο προάγεται η ισονομία, η ισηγορία και διασφαλίζεται η δημοκρατία. 

3) Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών να συναντηθεί με τους βουλευτές του Ηρακλείου ώστε να τους ενημερώσει  για τα αιτήματα του κινήματος σε ότι αφορά στα χρέη των πολιτών και την πολιτική των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών ΟΛΩΝ των ακινήτων των πολιτών,  αιτήματα που σχετίζονται με την παιδεία και τον πολιτισμό καθώς και την απαγόρευση διακοπής της παροχή των δημοσίων αγαθών (ρεύμα, νερό) σε οικίες και μικροεπιχειρήσεις έως ότου υπάρξει ανάκαμψη.

4) Αντιπροσωπεία της λαϊκής Στάσης Πληρωμών να συναντηθεί με τον πρόεδρο των αστικών λεωφορείων Ηρακλείου κ. Βουλγαράκη Καλλέργο καθώς και τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό για προώθηση αιτημάτων που σχετίζονται με μέτρα ανακούφισης των πολιτών και ειδικότερα των οικονομικά αδυνάτων.

5) Ανατέθηκε στον νομικό κ. Γιώργο Φραγκούλη να ερευνήσει για τυχόν παραβίαση καθήκοντος ή νόμου από τον νυν έφορο Ηρακλείου σχετικά με την επιλεκτική  σύλληψη πολιτών που σύμφωνα με δημοσιεύματα όφειλαν μικρά ποσά προς το δημόσιο….

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμής καλεί του πολίτες στο ειρηνοδικείο Ηρακλείου την επόμενη Τετάρτη 4/2/2015 εφαρμόζοντας τα λεγόμενα του μεγάλου φιλοσόφου και δασκάλου Ν. Καζαντζάκη…

Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος 
μου έχω χρέος να σώσω τη γης.  Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.  Ν’ αγαπάς τον καθένα  ανάλογα   με τη συνεισφορά του  στον αγώνα. 
Μη ζητάς φίλους να ζητάς συντρόφους…


https://www.loomio.org/Λαική Στάση Πληρωμών

https://www.youtube.com/watch?v=-aSgmdvFXRI&feature=youtu.be&list=PLhWMakoUtqUOEUjdB5s4yDjZf1agQRZqX