.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Ε.ΠΑ.Μ. - Ο Δημήτρης Καζάκης στο Βαθύ Σάμου - 4 Σεπ 2016

Έχουμε φθάσει πλέον στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας μας ως Ελληνικό Έθνος, Κράτος και Κοινωνία. Όσο διαιωνίζεται αυτή η ανώμαλη κατάσταση, τόσο απομακρύνεται η δυνατότητα λύσης και ανάκαμψης μας, ενώ ο κίνδυνος εμφυλίου, αυξάνει επικίνδυνα.

Το κλειδί της επίλυσης του προβλήματος μας, έγκειται στην κατανόηση πως η απεμπλοκή μας από την δεινή θέση που βρισκόμαστε, είναι υπόθεση Εθνική και Συλλογική.
Ουσιαστικά, το μόνο που χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε και να εκμεταλλευτούμε με τις κατάλληλες κινήσεις, είναι το μεγάλο μειονέκτημα του διεθνούς τοκογλυφικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, το οποίο αδυνατεί να ασχοληθεί και να πλήξει Κοινωνίες και Έθνη, που δεν το έχουν ανάγκη για να επιβιώσουν, με συνεχή και ατέρμονο δανεισμό.

Η Ελλάδα έχει τεθεί υπό απόλυτη κατοχή, με σκοπό :

- Να λεηλατηθεί η χώρα ολοκληρωτικά προς όφελος των πιο ισχυρών οικονομικών πυλώνων, για την διάσωση του ευρώ και των μεγάλων αγορών.

- Να διαμελισθεί η χώρα για γεωστρατηγικούς και ευρύτερους γεωπολιτικούς λόγους.

Από το 2010, εάν όχι παλαιότερα, στην Ελλάδα εκετελείται ένα πείραμα. Πως, δηλαδή, τίθεται μια χώρα υπό κατοχή, με όλα τα μέτρα και τις ιδιαίτερες συνθήκες που καθιστούν μια χώρα κατεχόμενη, χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.

Ο Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Μετώπου Γιώργος Ιεροδιάκονος σε ομιλία-συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Βαθύ της Σάμου, την Κυριακή 4 Σεπτέμβρη 2016 με θέμα: «Κρίση και Υποτέλεια».

Σχολιάστηκαν φλέγοντα θέματα της τρέχουσας οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής και γεωπολιτικής κατάστασης και προτάθηκαν τρόποι αντιμετώπισης και ανατροπής της. 
Ειδικότερα, θίχτηκε το μεταναστευτικό πρόβλημα που τα νησιά αυτά αντιμετωπίζουν, το πώς επηρεάζονται από τις πρόσφατες γεωπολιτικές εξελίξεις, τις συνέπειες της οικονομικής υποδούλωσης και το καθεστώς υποτέλειας που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. 

Αναλύθηκε επίσης το πρόσφατο ψήφισμα της νομικής δέσμευσης, που ομόφωνα ψηφίστηκε στο τελευταίο συνέδριο του Ε.ΠΑ.Μ., τον Ιούλιο του 2016, με το οποίο το Ε.ΠΑ.Μ. δεσμεύεται με ποινικές ρήτρες να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση των προγραμματικών του δεσμεύσεων, που θα επιτρέψουν την αποδέσμευση της χώρας από το χρέος , την άμεση ανακούφιση των πολιτών από το καθεστώς των μνημονίων και την ανασυγκρότηση ενός ανεξάρτητου και κυρίαρχου κράτους με πλεονασματική οικονομία.