.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Ο Δ. Καζάκης ξανά "ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ" του e-roi.gr - ‎‎‎Τετάρτη, ‎5 ‎Οκτωβρίου ‎2016.

"ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ" του e-roi σήμερα ‎5 Οκτωβρίου ‎2016, ο Δημήτρης Καζάκης, οικονομολόγος και Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Μαζί του ο δικηγόρος, μέλος της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης (Ε.Ν.Α.) του Ε.ΠΑ.Μ. Ηρακλής Παπαδόπουλος, όπου μαζί σχολιάζουν την τρέχουσα επικαιρότητα. Τετάρτη, ‎5 ‎Οκτωβρίου ‎2016.


mp3: http://www.4shared.com/mp3/2f1OkVLcce...


O Δημήτρης Καζάκης σχολιάζει την ειδησεογραφία της ημέρας καθώς και θέματα της οικονομικής και πολιτικής επικαιρότητας στην εκπομπή του διαδικτυακού σταθμού e-roi.gr "ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ". Επίσης απαντά σε email με ερωτήσεις/απορίες/προβληματισμούς φίλων ακροατών. Καθημερινά 14:00 - 15:30.

Email για επικοινωνία και για να στέλνετε τις ερωτήσεις/απορίες/προβληματισμούς/αντιρρήσεις σας στην εκπομπή: "ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ"¨ με το Δ. Καζάκη, mikrofonodk@gmail.com ή στο τηλ. 2103428676

Συντονιστείτε στα:
http://www.e-roi.gr/
http://eroigr.caster.fm/
http://eroigr.listen2myradio.com
Σελίδα ακρόασης χαμηλού κόστους (56Kbps, 32KHz) για κινητά, καρτοinternet, στικάκια κλπ: eroigr2.listen2myradio.com

Παρακολουθήστε το πρόγραμμα του e-roi.gr στη νέα πλατφόρμα ραδιοφωνικής μετάδοσης (caster.fm) χωρίς διαφημίσεις, από το κεντρικό site του σταθμού http://www.e-roi.gr/ ή από εδώ:http://eroigr.caster.fm/ 

Για όσους/ες ακούν από Google Android ή Apple iOS smartphones ή tablets, κάντε το εξής: συνδεθείτε στην ιστοσελίδα eroigr.caster.fm και θα δείτε κάτω από το κεντρικό κόκκινο πλαίσιο με τις πληροφορίες για το σταθμό δύο συνδέσμους με μικρότερα γράμματα: πατήστε τον αριστερό (Tune in Android) αν έχετε Android και τον δεξί (Tune in Iphone) αν έχετε iOS.

Ο σταθμός e-roi.gr, αναρτά πλέον τις εκπομπές και σε νέα πλατφόρμα - Mixcloud. Για να ακούσετε τις ηχογραφημένες εκπομπές συνδεθείτε εδώ: http://www.mixcloud.com/eroigr 

Ροή στην είδηση: e-roi.gr

Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. 

- Email e-roi: onair@e-roi.gr
- Email εκπομπής "ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ" mikrofonodk@gmail.com
- Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του σταθμού εδώ: http://e-roi.gr/index.php/2014-07-05-...
- Το e-roi στο facebook: https://www.facebook.com/eroi.gr?ref=...
- Το e-roi στο YouTube: https://www.youtube.com/user/eroigr


Η σελίδα του Δ. Καζάκη στο facebook: https://www.facebook.com/dimitris.kaz...