.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΚΟ ERCI ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ?

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

πως εμπλέκεται και η <<ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ>> στο δουλεμπόριο του Πάνου Μωραιτη…


από ανάρτηση του Ευτυχίδη Γρ,

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης με κατηγορίες εισαγωγής λάθρο και κατασκοπείας
Ποιά είναι ;;;
Η ΜΚΟ ERCI (Emergency Response Centre International) η οποία έχει βασικό υποστηρικτή το ίδρυμα Radcliffe Foundation, ιδρυτής του οποίου είναι ο Φρανκ Γκιούστρα, Καναδός επιχειρηματίας (που αναφέρεται συχνά και ως φιλάνθρωπος) ο οποίος επισκέφτηκε τη Λέσβο το καλοκαίρι του 2016, για να συναντήσει μετανάστες!!! και πρόσφυγες.
Όμως ο Γκιούστρα, μεταξύ άλλων, είναι και στενός συνεργάτης του Τζορτζ Σόρος !!!
Η ERCI έχει βεβαίως ιστοσελίδα και fb.
Μέσω αυτών ζητούσε στελέχη.
Αυτός που έγραφε τις ανακοινώσεις ξένος δεν ήταν. Έλληνας με ελάχιστη εκπαίδευση μάλλον ήταν, που του έδιναν τα κείμενα έτοιμα και αυτός τα έκανε μαντάρα με τις δικές του προσθήκες.
Π.χ.
ΨΥΧΙΑΤΡΙΣΤΟΣ - Λέσβος - 6 μήνες
Περίληψη της θέσης:
Ο κύριος στόχος του συνόλου της παρέμβασης του MHPSS είναι να εξασφαλίσει μια ψυχοκοινωνική προσέγγιση στην παρέμβαση του ERCI με μετανάστες / πρόσφυγες στις κατασκηνώσεις της Λέσβου…….. Ο ψυχίατρος θα υπηρετεί πρωτίστως στην ιατρική κλινική του ERCI !!!!!!!!!! στην Moria και είναι υπεύθυνη για την ανάλυση της κατάστασης ψυχικής υγείας των ασθενών με πρόσφυγες.
Μπλα μπλα μπλα …
3. Συγκεντρώστε και διατηρήστε πληροφορίες και αρχεία για τον ασθενή, συμπεριλαμβανομένου του κοινωνικού ή ιατρικού ιστορικού που προέρχεται από ασθενείς, συγγενείς ή άλλους επαγγελματίες !!!!!!!
•Συλλέξτε ιατρικές πληροφορίες από ασθενείς, μέλη της οικογένειας ή άλλους ιατρούς επαγγελματίες.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΡΑΧΡΙΑΣ!!!! 3, 18535, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ | ERCINTL.ORG
ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΡΑΧΡΙΑΣ 3 ε ;;;;
2ας ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 3 ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ . ΕΚΕΙ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ MED STAR !!!!(λανθάνουσα γλώσσα;) KAI EINAI ΣΧΕΔΟΝ ΦΑΤΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ !!!!
Ποιος επιχειρηματίας έχει την ERCI μαζί με τη σύζυγό του ;;;
Ο Πάνος Μωραΐτης . Φρούτο που εμφανίστηκε το 2010 όταν ίδρυσε την εταιρεία ASPIDA (με πιστοποίηση που περνάει τις αυστηρές προδιαγραφές των νησιών Marshall) !!! η οποία κάνει ένοπλες συνοδείες στη Σομαλία, την Ερυθρά Θάλασσα και τον Ινδικό Ωκεανό! (φυσικά πρώην επαγγελματίες στρατιώτες και όχι μόνο ….., αποτελούν το προσωπικό της)
Από το 2011, μετά από αίτημα των Ελλήνων Εφοπλιστών το Υπουργείο Ναυτιλίας έχει νομοθετήσει την παροχή ένοπλης ασφάλειας εντός των πλοίων !!!!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗ;;;
ΚΟΡΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!!!!!
Το 2016 ο Πάνος Μωραΐτης βραβεύεται από την αμερικάνικη πρεσβεία στην Ελλάδα και την ακτοφυλακή των ΗΠΑ για την ίδρυση της ΜΚΟ η οποία αναλαμβάνει την διεξαγωγή επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης! Όπως είναι γνωστό σήμερα, η “φιλανθρωπική” αυτή οργάνωση έπαιρνε 2000 ευρώ το κεφάλι και υπολογίζεται ότι από την δράση της στην Λέσβο ετησίως εισέπραττε 500 εκατομμύρια ευρω!
Οι βραβεύσεις όμως του Πάνου Μωραΐτη δεν σταματούν εδώ! Το 2017 κατά τη διάρκεια του GREEK SHIPPING AWARDS 2017 για το πρόγραμμα Intelligence Big Data Αward το οποίο αφορά σύγχρονα συστήματα ενίσχυσης της ναυτιλιακής ασφάλειας. Ποιος του έδωσε το βραβείο;;;
Ο αρχηγός ενόπλων δυνάμεων Αποστολάκης!!!!!!
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΒΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ως Προσωπικότητα της Χρονιάς ;;;
Η υπόθεση ξεκινά τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν στελέχη του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν κοντά στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης ένα τζιπ, στο οποίο επέβαιναν ένας 24χρονος ο Sean Binder με γερμανική υπηκοότητα κάτοικος Ιρλανδίας με πατέρα Βιετναμέζο μετανάστη και μία 23χρονη η Sara Martini ηρωίδα κολυμβήτρια με καταγωγή από τη Συρία η οποία έσωσε μαζί με την αδελφή της τους επιβάτες του φουσκωτού που επέβαιναν ως λάθρο, όταν χάλασε η μηχανή του έπεσαν στη θάλασσα και έφεραν το φουσκωτό μέχρι την Ελλάδα κολυμπώντας (στο φουσκωτό διακινητής δεν ακούστηκε να υπάρχει !!!!) Η Sara με την αδελφή της έφτασαν μέσω Σκοπίων στη Γερμανία και εκεί απέκτησαν Γερμανική άδεια παραμονής λόγω ηρωισμού !!!! .
Το τζιπ, όπως αποδείχτηκε, ανήκε στη ΜΚΟ ERCI, έφερε ασύρματο αλλά και διπλές πινακίδες, αφού κάτω από αυτές που φαίνονταν υπήρχαν άλλες, οι οποίες μάλιστα είχαν διακριτικά του Ελληνικού Στρατού! (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;;; ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΧΑΝ ΟΤΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΙΖΑΝ ….)
Οι δυο τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη χρήση πλαστής πινακίδας και ασυρμάτου και αφέθηκαν ελεύθεροι.!!!!
Και η Sara με τον Sean δεν την έκαναν σφαιράτοι, αλλά έμειναν στη Λέσβο μέχρι τις 21/8/2018 όταν τους συνέλαβαν στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, ενώ περίμεναν την πτήση για ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ Η SARA ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ . !!!!!!!!!
Την ίδια τύχη είχε και ο Νάσος Καρακίτσος .
ΡΕ ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ;;; ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ !!!!!!!!
16/08/2018: Το ίδρυμα Open Society (OSF) του Τζορτζ Σόρος, που χρηματοδοτεί πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις στην Ουγγαρία και σε όλον τον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα το επικείμενο κλείσιμο του γραφείου του στη Βουδαπέστη, λόγω της εχθρότητας που αντιμετωπίζει εδώ και πάνω από έναν χρόνο.
Οι δραστηριότητες του OSF θα μεταφερθούν από τη Βουδαπέστη στο Βερολίνο!!!!
-ΝΑΣΟΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ
Τον ψάχνω και βρίσκω αναφορά θαυμαστή του στο FB
-“Ο Νάσος υπηρέτησε στον ελληνικό στρατό ως λοχία, που σημαίνει ότι ήταν και αλεξιπτωτιστής. Επίσης υπηρέτησε ως δύτης στο Ελληνικό Ναυτικό. Ο Νάσος πήρε το μοντέλο εκπαίδευσης, την τήρηση των προτύπων, και την πειθαρχία σε θέσεις υψηλού κινδύνου στο στρατό και το εφάρμοσε στο έργο διάσωσης στη Λέσβο………………………………. Η έμφυτη ικανότητα στην ηγεσία τον έσπρωξε στην κορυφή όπου έγινε ο συντονιστής έρευνας και διάσωσης (SAR) και τελικά ο διευθυντής όλων των επιχειρήσεων στο νησί.
ΡΕ ΝΑΣΟ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «ASPIDA» ΗΣΟΥΝ ;;;;
«Eίναι τρελό να τους κατηγορούν για διακίνηση» είπε και ο Νεοϋρκέζος Ahmed Khan, χρηματιστής που έγινε φιλάνθρωπος και δώρισε βάρκες στην ERCI.
- ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ Ε;; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΞΩ
Ο Ahmed Khan είναι οικονομικός σύμβουλος στη Νέα Υόρκη. Έχει στην πράξη εμπειρία 12 χρόνια (άρα είναι νέος) , τώρα δε εργάζεται στην JP Morgan Securities LLC.!!!!! (ΜΠΙΝΓΚΟ….)
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ :
Συνέλλεγαν μέσω παράνομης παρακολούθησης των ασύρματων επικοινωνιών ελληνικών και ξένων Αρχών (Λιμενικό Σώμα – FRONTEX κ.λπ.) καθώς και μέσω κατόπτευσης του θαλάσσιου χώρου με τη χρήση σύγχρονων μέσων (μονοκυάλια-διόπτρες κλπ.). (ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΠΤΡΕΣ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΕΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!!)
Οι πληροφορίες αυτές αφορούσαν, κυρίως, τους χώρους συγκέντρωσης στα τουρκικά παράλια και τον χρόνο εκκίνησης συγκεκριμένων προσφυγικών ροών προς τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου (Λέσβος και Σάμος), ακόμη και τις συντεταγμένες (γεωγραφικό μήκος και γεωγραφικό πλάτος) συγκεκριμένων προσφυγικών ροών και της κατεύθυνσης αυτών σε συγκεκριμένο χρόνο και τόπο, τον αριθμό των επιβαινόντων αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών σε λέμβους, καθώς και την επικρατούσα κατάσταση κατά την διάρκεια της πλεύσης των λέμβων, τον τελικό προορισμό τους (χώρος προσαιγιάλωσης).
ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ !!!!!
ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ERCI;
24 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΡΑ ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ Ή ΘΑ ΑΘΩΟΘΟΥΝ ΚΑΙ 6 ΕΛΛΗΝΕΣ
Θα αναφερθώ σε μια Ελληνίδα
Το Μ….ρ…..λάκι
Τέλεια Αγγλικά ,πρώτη στο Παντειο, κόρη χωρισμένων γονιών, από Θεσσαλονίκη, στα 25 της είχε όλα τα προσόντα να εργαστεί στην ERCI . Tα 700 ευρώ έγιναν 800 μετά 1000 και ταχύτατα έφτασε στις 2500. Δουλεία από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δουλεία και φαγητό. Από τα 65 κιλά έφτασε τα 100+ και όπως ήταν και κοντή (1,65) άστα να πάνε. Η ζωή της ολοκληρώθηκε με έναν 35άρη πλούσιο ΓΕΡΜΑΝΟ !!! κούκλο εμφανισιακά, συνεργαζόμενο με την ERCI, ο οποίος της νοίκιασε σπίτι στη Δ. Αρεοπαγίτου έναντι 3.500 μηνιαίως και όλες οι φιλενάδες έγιναν μπλε από τη ζήλια ….
Όταν την μαζέψανε (μάλλον όταν παραδόθηκε μετά από ακριβοπληρωμένη συμβουλή γνωστού ποινικολόγου της Θεσσαλονίκης) μαζί με τους άλλους, ο κούκλος έγινε «μπουχός»
Γιατί ο Μωραΐτης από τον Φεβρουάριο έως σήμερα δεν ανησυχούσε;;;
Γιατί ούτε σήμερα ανησυχεί πιστεύοντας (σωστά η λάθος) ότι αυτά που γνωρίζει αποτελούν την « aspida» του !!!
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ , Ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΥΡΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ !!!!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ;;;
«Ο Βασίλης Σπύρου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και κατάγεται από τα Ιωάννινα. Πατέρας του είναι ο Σπυρίδων Σπύρου, επίτιμος Αρεοπαγίτης και μητέρα του η Ερρικέτη Τόλη. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών κατόπιν φοιτήσεως στη Νομική Σχολή του Ιταλικού Πανεπιστημίου της Macerata».
«Εργάστηκε για δύο χρόνια στο δικηγορικό γραφείο Λυκουρέζου. Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων.
ΑΑΑΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΠΥΡΟΥ !!!!!!!
Ποιος είναι αυτός ;;;
Είναι ο ανακριτής και μέλος του δικαστηρίου της υπόθεσης Ανδρέα Παπανδρέου το 89 , ο οποίος μετά από 30 σχεδόν χρόνια αποφάσισε να γράψει το βιβλίο “Να γιατί αθωώθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου” 600ων σελίδων για την υπόθεση αυτή όταν τότε δεν είχε δώσει κανένα στοιχείο !!!
Διερωτάται στο βιβλίο του : “Πόσο συμπτωματικός ήταν ο θάνατος του Μένιου Κουτσόγιωργα μέσα στο Δικαστήριο, λίγο μετά την δήλωση του ότι είναι διατεθειμένος να αποκαλύψει την αλήθεια για την υπόθεση Κοσκωτά“;;;. Αναφέρει επίσης για τον σωματοφύλακα του Κοσκωτά, Ηρακλή Σηφακάκη, ότι ήταν ο μόνος που είπε την αλήθεια!
-Ποιος ήταν ο λόγος να γραφεί αυτό το βιβλίο ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ;;;
-Καλά ο μπαμπάς Σπύρου το έγραψε, τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων ρωτάς ;;;;
-ΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ, Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΝ !!!!!!!!!!
Πρόεδρος: Βασίλης Λεβέντης
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος: Μεγαλομύστακας Αναστάσιος
Γραμματέας Κ.Ο : Σαρίδης Ιωάννης
Προϊσταμένος Γραφείου Κ.Ο.: Βασίλειος Σ. Σπύρου
τηλ.: 2103708533
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ….
Η Λέσβος που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της κρίσης έχει πλέον 113 μη κυβερνητικές οργανώσεις, 7.356 εθελοντές και ΆΓΝΩΣΤΕΣ χιλιάδες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΠΑΡΤΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 113 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητες


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου