.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ 2 ΣΗΜΑΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΧΑΝΙΩΝ

++++ Ε.ΠΑ.Μ. - www.facebook.com/metopo ++++

Σήμερα 12 το μεσημέρι,την ώρα που συνεδρίαζε με παρουσία πλήθους τοπικών φορέων και πολιτών το δημοτικό συμβούλιο Χανίων για το θέμα του επιχειρούμενου ξεπουλήματος του λιμανιού της Σούδας, μέλη του ΕΠΑΜ Χανίων κατέβασαν συμβολικά από τον ιστό του εξώστη της δημαρχίας το σύμβολο της δυναστείας των τραπεζιτών και των πολυεθνικών σε βάρος της πατρίδας μας και των λαών της Ευρώπης, την σημαία της Ε.Ε.Στην συνέχεια, μοιράστηκαν προκηρύξεις του ΕΠΑΜ και η κοινή του ΕΠΑΜΣπίθας Χανίωνγια το ΟΧΙ του ¨40 και τώρα κατά της νέας κατοχής.Ενώ μιλούσε στοδημ. συμβούλιο ο κυβερνητικός βουλευτής και πρώην υπουργός δημοσίας αταξίας της ΝΔ Μαρκογιαννάκης, μέλη του ΕΠΑΜ διέκοψαν την ωραιοποιητική του δωσιλογισμού ομιλία του δηλώνοντας κραυγαλέα ότι οι δωσίλογοι που ξεπουλούν σήμερα την Ελλάδα θα λογοδοτήσουν σύντομα στον ελληνικό λαό που θα στήσει κρεμάλες γιαυτούς στις πλατείες. Και ότι ο λαός έχει συνταγματική υποχρέωση να σταματήσει με κάθε τρόπο την συνταγματική εκτροπή και την διάλυση της πατρίδας του και της ελληνικής κοινωνίας.Την ίδια μέρα το πρωί άλλα μέλη του ΕΠΑΜ κατέβασαν επίσης τη σημαία των Ευρωπαίων δυναστών και των ντόπιων συνεταίρων τους και από τον ιστό του των δημοτικών υπηρεσιών Ακρωτηρίου Χανίων(πρώην δημαρχείο) αφήνοντας και εκεί ανακοινώσεις του ΕΠΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου