Επιτέλους μια ριζοσπαστική κίνηση Καμμένου που σκοπό έχει να ανατρέψει την παρούσα κυβέρνηση. Στον αγγελιοφόρο που κυκλοφορεί και σήμερα ο Καμμένος δήλωσε: “Καλώ τον Τσίπρα να παραιτηθούμε οι βουλευτές ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΥΡΙΖΑ για να πάμε σε εκλογές…”
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η πρόταση θα έπρεπε να είχε  γίνει εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα ο Σύριζα αν πραγματικά ήθελε να ανατρέψει την χούντα των τοκογλύφων τότε θα έπρεπε να είχε καταθέσει πρόταση μομφής ή ακόμα καλύτερα να είχε υπερασπιστεί την μήνυση για εσχάτη προδοσία. Αλλά…έτσι είναι… όταν είσαι μπουκωμένος με ευρωπαϊκό χρήμα και με δάνεια των εγχώριων τραπεζιτών, είναι δύσκολο να βάλεις το μαχαίρι στο κόκκαλο. Τα ίδια ισχύουν και για το ανύπαρκτο πλέον μαγαζάκι του ΚΚΕ.

 Άσχετα  με το πόσο πιστεύει την πρόταση ο Καμμένος (είναι τρελος και θα το κάνει) ήρθε η ώρα να φανεί τι ρόλο έχει στην παρούσα πολιτική κατάσταση, ο Αλέξης Τσίπρας. Αν για ακόμη μια φορά βάλει την ουρά στα σκέλια και αγνοήσει την πρόταση των ΑΝ.ΕΛΛ ,τότε πλέον κανένας Έλληνας πολίτης δεν θα πρέπει τρέφει αυταπάτες, οτι ο Α.Τσίπρας έχει την διάθεση να αλλάξει ριζικά το πολιτικό σύστημα. Άλλωστε – και αυτό ισχύει και για τους ΑΝ.ΕΛΛ.- δεν μπορείς να λες θα συγκρουστούμε με τους τραπεζίτες και να θες να παραμείνεις στο Ευρώ γιατί είναι “κεκτημένο” Δεν μπορείς καλέ μου Αλέξη να λες ότι εμείς απλά θα επαναδιαπραγματευτούμε επιθετικά, διότι ο Σόϊμλε σε έχει γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Γι’ αυτό και άλλωστε μας προετοιμάζει ο Τσίπρας, σε κάθε ομιλία του…
“Δεν θα είναι εύκολα, δεν τρώμε με χρυσά κουτάλια αλλά σίγουρα δεν θα έχουμε ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ”.
Προσέξτε… Νέα μνημόνια… Τι σημαίνει αυτό; Ότι πολύ απλά δεν θα έχουμε νέα μέτρα λιτότητας. Όχι όμως ότι θα καταργήσουμε όλους τους νόμους του μνημονίου από το 2010 και μετά, απλά θα σταματήσουμε εδώ με τα μέτρα. Αλήθεια και πως θα φέρετε ανάπτυξη κ.Τσίπρα χωρίς να αυξήσετε το λαϊκό εισόδημα; Χωρίς να μειώσετε την φορολογία; Χωρίς να σταματήσει η αιμορραγία των τόκων όταν μόνο το 2011 δώσαμε 17 δις ευρώ;
Όλα αυτά λοιπόν πρέπει να τα λάβουμε υπόψιν. Την πρόταση Καμμένου δεν θα αποδεχτεί φυσικά ο Τσίπρας διότι δεν έχει σκοπό να ρίξει την κυβέρνηση, αλλά να την αφήσει να πέσει, όταν και αν πέσει. Μέχρι τότε όμως κ.Τσίπρα πόσοι ακόμα Έλληνες θα έχουν αυτοκτονήσει; Πόσα λουκέτα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα μπούν; Κατά πόσο θα έχουν αυξηθεί οι άστεγοι;
Αν και τα 2 πολιτικά κόμματα θέλουν να αλλάξουν κάτι στην Πατρίδα τότε πρέπει να απαιτήσουν ή  όταν γίνουν κυβέρνηση (όπως ο Σύριζα σύντομα) να εφαρμόσουν τα εξής:
α) Προκύρηξη εκλογών για νέο σύνταγμα (συντακτική εθνοσυνέλευση)
Έτσι ώστε ο λαός να διαμορφώσει ένα νέο σύνταγμα που είναι από τον Λαό για τον λαό και δίνει την δυνατότητα στους πολίτες να ορίζουν εκείνοι το μέλλον τους, είναι εκείνοι κυρίαρχοι για την ζωή τους, και παίρνουν εκείνοι την  κάθε απόφαση που αφορά την πατρίδα τους (δημοψηφίσματα λαϊκές συνελεύσεις κτλ).
β) Προτετοιμασία για μετάβαση της Ελλάδος σε εθνικό νόμισμα.
Η έκδοση νομίσματος συνιστά πράξη εθνικής κυριαρχίας και αποτελεί θεμελιώδες προνόμιο ενός κράτους που είναι ελεύθερο και ανεξάρτητο.Μόνο έτσι μπορείς να ελέγξεις την οικονομία σου. Το ευρώ το θέλουν οι τραπεζίτες για να βγάζουν τεράστια κεφάλαια στο εξωτερικό καθώς δεν υπάρχει έλεγχος ροής κεφαλαίου. το €υρώ μπαίνει στην οικονομία μας ως ΧΡΕΟΣ (και μάλιστα έντοκα).
Πρώτα δημιουργείται και μετά δανείζεται σε εμπορικές τράπεζες με 1 τοις εκατό· κατόπιν, μέσω της αγοράς ομολόγων, οι εμπορικές τράπεζες το δανείζουν με 4, 5 ή και 6 τοις εκατό,.
γ) Κρατικοποίηση των μεγάλων τραπεζών και διαγραφή χρεών των νοικοκυριών. Τι να κάνουμε… ας χάσουν και οι τραπεζίτες.

Αυτά για αρχή κ.Καμμένο και κ.Τσίπρα…