.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Προβλέψεις - σοκ για 31% ανεργία το 2014 στην Ελλάδα


ΤΕΤΆΡΤΗ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2012

Προβλέψεις - σοκ για 31% ανεργία το 2014 στην Ελλάδα



   Την πιο δραματική επιδείνωση των οικονομικών συνθηκών στην Ελλάδα προβλέπει το γερμανικό ινστιτούτο προβλέψεων για την παγκόσμια οικονομία «IfW».

Πρόκειται για την μοναδική έως τώρα έκθεση, επίσημου φορέα, η οποία προβλέπει περαιτέρω επιδείνωση των δεικτών στην Ελλάδα, ιδιαίτερα το 2014 όπου οι περισσότερες αναλύσεις συγκλίνουν σε βελτίωση των οικονομικών συνθηκών στο ίδιο έτος.


Το γερμανικό Κέντρο Προγνώσεων του Ινστιτούτου για την Παγκόσμια Οικονομία (IfW) με έδρα το Κίελο, στο πλαίσιο της χειμερινής έκθεσης προγνώσεων που δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί, εκτιμά ότι η ανεργία στην Ελλάδα θα ανέλθει στο 31% το 2014. Επίσης, αντί πλεονάσματος όπως υποστηρίζει η εγχώρια πολιτική ηγεσία, θα συνεχισθεί η ύφεση, σύμφωνα με την έκθεση, απλά θα επιβραδυνθούν οι ρυθμοί συρρίκνωσης της οικονομίας στο 1%.

Συγκεκριμένα το IfW, (αποτελεί ίσως τον κορυφαίο φορέα μακροοικονομικών εκτιμήσεων στη Γερμανία, δεδομένου ότι στις εκθέσεις του ινστιτούτου βασίζονται οι εξαμηνιαίες προβλέψεις του ομοσπονδιακού υπουργείου Οικονομίας), προβλέπει ανεργία 24,5% φέτος, 29,3% το 2013 και 31% το 2014 για την Ελλάδα.

Εξαιρετικής σημασίας είναι το γεγονός πως, σύμφωνα με τους συντάκτες αυτής της έκθεσης, οι προβλέψεις για την ανεργία γίνονται με τη μέθοδο του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας (International Labour Organization).

Πρόκειται για τις χειρότερες ως τώρα προβλέψεις για την ανεργία που γίνονται από ανεξάρτητο οικονομικό ινστιτούτο στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα, μόνο το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ έχει κάνει πρόσφατα ανάλογες προβλέψεις που ανεβάζουν την ανεργία στο 34% το 2013.

http://www.dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου