.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Γιατί δεν παραδέχεται ο Α. Τσίπρας ότι η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή; Τι θέλει να αποφύγει;


Του Δημήτρη Κυπριώτη
Ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα τέθηκε υπόψη των πολιτών για να δοθεί αυθόρμητη απάντηση από αυτούς. Το ερώτημα ήταν '' Αν η Ελλάδα βρίσκεται ή δεν βρίσκεται υπό κατοχή'' και  τέθηκε  από την εφημερίδα ‘’Το Χωνί ‘’  στους αναγνώστες του,  με την ευκαιρία της δήλωσης του Α. Τσίπρα ότι ‘’η Ελλάδα δεν βρίσκεται υπό κατοχή’’.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας  ήταν καταλυτικό , αφού το 94,8% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η '' Ελλάδα σαφώς και βρίσκεται υπό κατοχή'' , σε αντίθεση με το 2,6% που δήλωσαν ότι ''Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δίκιο'' και ακόμη ένα 2,6% που απάντησαν  ''Δεν ξέρω, δεν απαντώ''!

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα της έρευνας,  εύλογα αναρωτιέται κανείς , ''Πως είναι δυνατόν  ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μάλιστα αντιμνημονιακής  κατεύθυνσης , να βρίσκεται σε τόσο μεγάλη δυσαρμονία με το λαϊκό αισθητήριο, στο συγκεκριμένο θέμα'';

Είναι δυνατόν ο κ. Α. Τσίπρας,  ενώ γνωρίζει  ότι:

 Σε όλα τα υπουργεία έχουν εγκατασταθεί επιτροπές κατοχής(ελέγχου και μεταφοράς τεχνογνωσίας τις ονομάζουν),

 Εκπρόσωποι του κόμματός του έχουν επισκεφθεί και έχουν ενημερωθεί (στην ουσία έχουν δώσει διαπιστευτήρια) από τον  γενικό Γερμανό επιτηρητή  Ράϊχενμπαχ για την αποστολή του στην Ελλάδα,  

Στη Θεσσαλονίκη κατοικοεδρεύει  και περιοδεύει ανά την Ελλάδα,  ο υπεύθυνος  για την Τοπική Αυτοδιοίκηση Γερμανός υφυπουργός Φούχτελ, που προσπαθεί να ''ξεκοκαλίσει''  κάθε περιουσιακό στοιχείο των Ο.Τ.Α.

 Έρχονται νομοσχέδια γραμμένα από το εξωτερικό, όπως κατήγγειλαν ακόμη και τ. υπουργοί του ΠΑΣΟΚ,

Η πολιτική ηγεσία της χώρας υπογράφει επιστολές υποταγής και δουλοπρέπειας,

Η κυβέρνηση της χώρας  απλά εισηγείται και αποφασίζουν οι Γερμανοί …οι εδώ εγκατεστημένοι ;
Τα αποτελέσματα της οικονομικής καταιγίδας που έχει ενσκήψει στο λαό, συγκρίνονται μόνο με αυτά ενός πολέμου,

Πως είναι λοιπόν  δυνατόν, αυτός  ένας ''αντιμνημονιακός''  ηγέτης, να δηλώνει ότι η χώρα ‘’δεν βρίσκεται υπό κατοχή’’, ούτε  να αντιλαμβάνεται ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο;  Γιατί άραγε;

Επίσης, προσπαθώντας να δώσουμε εξηγήσεις  στη θέση αυτή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύουμε ότι είναι διαφορετικό πράγμα να μην θέλει κάποιος να παραδεχθεί ότι βρισκόμαστε υπό κατοχή και διαφορετικό πράγμα το να μην το αντιλαμβάνεται! Γιατί αν πράγματι ισχύει το δεύτερο , τότε έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, με το οποίο συμφωνεί και το 2,6% των πολιτών που έλαβαν μέρος στη σχετική ψηφοφορία.

 Από την άλλη πλευρά, προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε την άρνηση του Α. Τσίπρα  να παραδεχθεί  ότι η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή, καταλήγουμε σε πολύ συγκεκριμένη απάντηση. Μία θετική αποδοχή της κατοχής, αυτόματα σημαίνει και την αποδοχή της ύπαρξης εχθρού και επομένως στην περίπτωση αυτή , όλοι οι Έλληνες δε θα μιλάμε ούτε για μνημόνια ούτε για συμβάσεις, ούτε για δεξιά-αριστερά , αφού  ένα και μόνο πράγμα θα μας απασχολεί, η ΛΕΥΤΕΡΙΑ της Πατρίδας μας  από τον κατακτητή!

Και αυτό το καταλαβαίνει πολύ καλά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ , όμως προτιμάει αντί να συμφωνήσει με τη  φυσιολογική απάντηση  της πλειοψηφίας, να σφυρίζει κάνοντας ακόμη και το χαζό! Του αξίζει ένα μπράβο, αφού νομίζει ότι μπορεί και να μας δουλεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου