.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Μια ακόμη φορά οι εκτιμήσεις του Δ.Καζάκη επαληθεύονται στο ακέραιο. Ήρθε η σειρά της Γερμανίας!


Ο οίκος Egan Jones υποβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγηση της Γερμανίας

Αιτία είναι τα κρυφά προβλήματα των τραπεζών της χώρας αλλά και η σύνδεσή της με τις αδύναμες χώρες της Ευρωζώνης που πλήττονται από την ύφεση

O οίκος Egan-Jones Ratings υποβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγηση της Γερμανίας σε "Α" από "A+" λόγω των προβλημάτων που πιθανόν να αντιμετωπίσουν οι τράπεζες της χώρας, της αύξησης του χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ, αλλά και εξαιτίας των συνεπειών που θα υποστεί ή ίδια λόγω της ύφεσης που μαστίζει τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης με τις οποίες συναλλάσσεται. 

Φαίνεται πως οι Γερμανοί πληρώνουν τώρα τις συνέπειες της λιτότητας και της ύφεσης που βιώνει η Ευρωζώνη εξαιτίας της πολιτικής λιτότητας την οποία επιβάλλει η κυβέρνηση Μέρκελ.

Από το πρωί κυκλοφορούσαν φήμες περι υποβάθμισης της Γερμανίας, όμως το χτύπημα δεν ήρθε από κάποιον από τους 3 ισχυρούς οίκους αξιολόγησης (S&P, Moody's, Fitch), αλλά από τον μικρό Egan-Jones που όμως θεωρείται από πολλούς ως προπομπός για επικείμενες υποβαθμίσεις.

Η αξιολόγηση έχει αρνητικές προοπτικές, γεγονός που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο οίκος να προχωρήσει και σε περαιτέρω υποβάθμιση.

"Παρόλο που η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αντιτίθεται στην αμοιβαιοποίηση των χρεών μέσω των ευρωομολόγων, οι άλλες χώρες της ΕΚΤ θα ψηφίσουν υπέρ του μέτρου και άρα θα αυξηθεί η έκθεση της Γερμανίας στα χρέη των μελών της περιφέρειας", αναφέρει ο οίκος.

Παράλληλα, εκτιμά ότι το γερμανικό χρέος θα αυξηθεί στο 100% του ΑΕΠ από 80% που ήταν το 2011.

Πηγή: | newmoney.gr
ΣΧΟΛΙΟ: Ο ΓΓ. του Ε.ΠΑ.Μ, οικονομολόγος αναλυτής Δημήτρης Καζάκης εδώ και πολύ καιρό, αναφέρεται και γράφει για την κακή κατάσταση της Γερμανικής οικονομίας και ειδικότερα στο σκέλος του χρέους, αφού δεν εγράφει τους προυπολογισμούς  των ΟΤΑ, των ομόσπονδων δηλαδή κρατιδίων, στο γενικό και έτσι δεν συμπεριλαμβάνει   το χρέος  τους, που  έχει πλέον ξεφύγει και το  καθιστούν  ''μη βιώσιμο''! Αυτός είναι και ο λόγος της εγκατάστασης εδώ του Γερμανού υφυπουργού Εσωτερικών Φούχτελ, ο οποόιος αφού μελέτησε πολύ καλά την κατάσταση της Ελληνικής Τοπικης Αυτοδιοίκησης , πλάσαρε τη δήθεν αδελφοποίηση των Ελληνικών Δήμων -Πόλεων με αντίστοιχους της Γερμανίας. Το διαβολικό σενάριο που ''έχτισε ''προβλέπει μέσα από την αδελφοποίηση, την καταλήστευση της περιουσίας των Ελληνικών Δήμων, δήθεν για ανάπτυξη και το πέρασμα της στους αντίστοιχους της Γερμανίας, με ένα και μοναδικό σκοπό να μπορέσουν να τιτλοποιήσουν αυτή την περιουσια και να την ανταλάξουν με δάνεια από τις τράπεζες για να βγούν από το αδιέξοδο που έχουν περιέλθει!! Και ακόμη δεν είδαμε τιποτα! Η Γερμανική φούσκα θα σκάσει με πολύ-πολύ θόρυβο και μάλιστα σύντομα.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου