.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

Παρέμβαση στο ειρηνοδικείο Λαϊκή στάση πληρωμών 4/11/2015 - YouTube

Τετάρτη 4/11/2015 Ειρηνοδικείο Ηρακλείου
Για άλλη μια φορά η Λαική Στάση Πληρωμών επέτυχε τον σκοπό της καθώς χθές Τετάρτη καταφέραμε την αποτροπή της αρπαγής της περιουσίας δύο συμπολιτών μας.Πιο συγκεκριμένα,οι δύο συμπολίτες μας είχαν προσφύγει στον νόμο Κατσέλη όπου σύμφωνα με την δικαστική απόφαση έπρεπε να εκποιήσουν μέρος της περιουσίας τους.Παρ'ότι στον χώρο του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου παρεβρίσκονταν δύο ιδιώτες,οι οποίοι είχαν σκοπό να καταθέσουν προσφορά για την περιουσία των συμπολιτών μας ,αυτό δεν κατέστει δυνατό καθώς η παρουσία μας τους απέτρεψε από το να το πράξουν.
Η Λαική Στάση Πληρωμών συνεχίζει τον αγώνα της κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.Καλούμε τους πολίτες να συσστρατευθούν μαζί μας στον αγώνα κατά της εκποίησης της περιουσίας του Ελληνικού λαού.
Λέμε ΟΧΙ στα μνημόνια ...
Λέμε ΟΧΙ στην λιτότητα...
Λέμε ΟΧΙ στην αρπαγή των σπιτιών μας....
https://www.facebook.com/groups/laiki.stasi.pliromon/
https://www.loomio.org/g/druGLh0a/ Λαική Στάση Πληρωμών