.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΣΑΜΟΣ ΩΡΑ 0....100% συμμετοχή στην απεργία!


- Σε όλο το νησί κλειστά τα πάντα
- Μόνο τα LIDL ανοιχτά!
- Γενέθλια στο Καρλόβασι για το "Μυτιλήνη"
- Άλλη μια πρωτοτυπία του ΣΥΡΙΖΑ
Ίσως να θεωρείται από τις μεγαλύτερες απεργιακές κινητοποιήσεις στα χρονικά του νησιού η σημερινή, αφού η συμμετοχή ήταν πραγματικά καθολική!
Κάτι που μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ το έχει καταφέρει και είναι πραγματικά μια πρωτοτυπία!
Από την Σάμο μέχρι το Καρλόβασι και από τον Μαραθόκαμπο μέχρι το Πυθαγόρειο, οι πολίτες και οι επαγγελματίες του νησιού είπαν το μεγάλο όχι στο προσχέδιο της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση.
Καταστηματάρχες εμπορικών καταστημάτων αλλά και καταστημάτων σίτησης, μαζί με αγρότες, κτηνοτρόφους, τραπεζουπαλλήλους, εργάτες, κ.α., σχημάτισαν μια μεγαλειώδη πορεία που από το Εργατικό Κέντρο Σάμου, αφού κατευθύνθηκε προς τον παραλιακό δρόμο της πρωτεύουσας, ολοκληρώθηκε στην κεντρική πλατεία Πυθαγόρα, όπου έγιναν και οι σχετικοί χαιρετισμοί.
Να σημειώσουμε πως αρκετός κόσμος αποχώρησε από την πλατεία δηλώνοντας αγανάκτηση και διαμαρτυρόμενος για το "καπέλωμα" της κινητοποίησης από το ΠΑΜΕ.
Να σημειώσουμε επίσης (κάτι που συζητήθηκε πολύ έντονα ανάμεσα στους πολίτες) πως λειτούργησε κανονικά το σούπερ μάρκετ LIDL (γερμανικών συμφερόντων).

Στο ίδιο κλίμα και το Καρλόβασι όπου παντού μπήκε λουκέτο, με τη διαφορά ότι εκεί υπήρξε μια διαφορετική πορεία διαμαρτυρίας που προκάλεσε οι Κίνηση Ενεργών Πολιτών Καρλοβάσου.
Εκατοντάδες κόσμου με πορεία κατευθύνθηκε από το Καρλόβασι στο Λιμάνι Καρλοβάσου, θέλοντας να "γιορτάσουν" τη συμπλήρωση παραμονής ενός χρόνου του πλοίου Μυτιλήνη στο λιμάνι και βρίσκεται εκεί καθηλωμένο λόγω βλάβης και πτώχευσης της εταιρίας!
Μάλιστα "κόπηκε και τούρτα γενεθλίων!


http://www.i-samos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου