.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ε.ΠΑ.Μ. - Ο Αν.Κώνστας σε εκδήλωση στο Ηράκλειο - 28 Ιαν 2016

Η «Λαϊκή Στάση Πληρωμών» Ηρακλείου Κρήτης και ο Σύνδεσμος Γουρνών «Ανάπτυξη και Περιβάλλον», συνδιοργάνωσαν εκδήλωση-συζήτηση την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα «Ανδρόγεω» στο Ηράκλειο, με ομιλητές τους Τάσο Κώνστα (Ε.ΠΑ.Μ.), την Δέσποινα Κουτσούμπα (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) και τον Στέφανο Λιβέρη (ΛΑ.Ε.).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εκδήλωσης :

Η οικονομική κρίση που μαστίζει ανελέητα και τη χώρα μας την τελευταία οκταετία, έχει εξελιχθεί σε ένα ταξικό και εθνικό πόλεμο, όπου φαίνεται να κερδίζει χωρίς απώλειες η ανώτατη τάξη των προνομιούχων του χρήματος, καθώς και τα γαλλογερμανικά συμφέροντα, του σκληρού πυρήνα της ευρωζώνης.

Η ισοπέδωση των μεσαίων και κατώτερων κοινωνικά τάξεων, μέσω της λαίλαπας των ανελέητων μέτρων και του ξεπουλήματος δημόσιων πόρων και περιουσιών, αλλά και της επικείμενης επιπλέον λεηλασίας των περιουσιών μας, επιβάλλουν να αρθρώσουμε λόγο και έργο αντίστασης. Έτσι,συνεχίζουμε να στηρίζουμε την κύρια δράση μας στα Ειρηνοδικεία, (κάθε Τετάρτη 3.30-5.00 μ.μ.) προσαρμοσμένη, αν χρειαστεί, στη θηριωδία του τρίτου μνημονίου που επιβάλλει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις των λαϊκών νοικοκυριών, επίσης αποφασίσαμε να κάνουμε ένα κύκλο ανοικτών ομιλιών όπου θα διατυπώνεται με σαφήνεια ότι υπάρχουν εφικτές εναλλακτικές με τον πρώτο λόγο να τον έχει ο κυρίαρχος λαός και όχι οι επικυρίαρχοι τραπεζών, ξένων funds και μονοπώλιων ντόπιων και ξένων.

Έναρξη κύκλου ομιλιών: Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 στην «Ανδρόγεω», ώρα 7.00 μ.μ.




Θέμα ομιλίας:
«Η οικονομική κρίση και οι πολιτικές προτάσεις-λύσεις που προτείνονται».



Ομιλητές:
-Δέσποινα Κουτσούμπα,
Περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, μέλος του Π.Σ.Ο. (Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο), ΑΝΤΑΡΣΥΑ

-Αναστάσιος Κώνστας,
μέλος της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης του ΕΠΑΜ.

-Στέφανος Λιβέρης,
μέλος του Νομαρχιακού Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑ.Ε. Ηρακλείου



Οργανωτές:
«Σύνδεσμος Γουρνών Ανάπτυξη και Περιβάλλον» &
«Λαϊκή Στάση Πληρωμών Ηρακλείου»



πηγή βίντεο : ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΖΗΛΑΚΗΣ




http://www.epamhellas.gr/
http://www.facebook.com/metopo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου