.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ο Δ. Καζάκης για τις κινητοποιήσεις των αγροτών. IONION FM στις 15 Φεβρουαρίου 2016.

Ο οικονομολόγος και Γ. Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δ. Καζάκης στο IONION FM (Ραδιόφωνο Δυτικής Ελλάδας), στις 15 Φεβρουαρίου 2016.

Ο Δημήτρης Καζάκης μιλώντας στο IONION FM, τόνισε ότι η εκτίμηση του είναι πως έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και αγροτοσυνδικαλιστών όπως ο Μπούτας, για να ξεφουσκώσουν οι αγροτικές κινητοποιήσεις. «Γιατί οι αγρότες από την Πελοπόννησο ξυλοφορτώθηκαν στο Χαϊδάρι και τα τρακτέρ του αγροτοσυνδικαλιστή του ΚΚΕ Μπούτα έκαναν παρέλαση από την άλλη πλευρά; Γιατί αποκλείστηκαν οι αγρότες της Πελοποννήσου από τις κινητοποιήσεις, με τα ΜΑΤ στο Χαϊδάρι και οι αγρότες του κ. Μπούτα έκαναν ελεύθερα παρέλαση με τα τρακτέρ στο Σύνταγμα; Γιατί μετά ανέλαβαν τα ΜΜΕ να τους εξευτελίσουν στην Αθήνα; Γιατί ο Καμίνης παρείχε συγκροτήματα για συναυλίες στο χώρο των κινητοποιήσεων;Γιατί από την αρχή δεν υπήρχε ενότητα στα αγροτικά μπλόκα και ο κάθε συνδικαλιστής έφτιαχνε το ταμπούρι του και το έλεγχε κομματικά;», αναρωτήθηκε ο κ. Καζάκης, συμπληρώνοντας ότι κάποιοι έχουν κάνει συμφωνία με την κυβέρνηση για να ξεφουσκώσει η οργή των αγροτών. Στην συζήτηση παρενέβη ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ Χρήστος Γιαννόπουλος από το μπλόκο των αγροτών στον Άγιο Γεώργιο Πύργου, αναφέροντας ότι ο κ. Καζάκης ψεύδεται και δεν υπάρχει καμία συμφωνία του αγροτοσυνδικαλιστή του ΚΚΕ, Μπούτα με την κυβέρνηση, ενώ απέδωσε τα επεισόδια στο Χαϊδάρι, όπου είχαν εγκλωβιστεί την Παρασκευή οι Πελοποννήσιοι αγρότες, σε συγκρούσεις αντιεξουσιαστών και Χρυσής Αυγής. Αναλυτικά το άρθρο του κ. Καζάκη: Η παράσταση έλαβε τέλος. Η πολιτική ζωοπανήγυρις του κ. Μπούτα με παράτες και γραφικότητες, που ανέλαβε να οργανώσει το ΚΚΕ, κέρδισε τις επιδοκιμασίες όλων των μέσων μαζικής εξημέρωσης. Κι έτσι mission accomplished, όπως ίσως να είπαν και τα μεγάλα αφεντικά στο παρασκήνιο.

Τι ακριβώς παίχτηκε; Εδώ και πάνω από μια εβδομάδα οι ηγεσίες της ΝΔ, του ΚΚΕ και της κυβέρνησης έψαχναν ένα τρόπο να «ξεφουσκώσουν» τα μπλόκα. Να μην επιτρέψουν την κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων. Όλοι τους έτρεμαν τη στιγμή που τα χωριά θα αποφάσιζαν να κατέβουν και τότε, ποιος θα μπορούσε να ελέγξει την αγροτιά;

Το άρθρο του Δ. Καζάκη: Σχόλασε το πανηγύρι και η αποστολή εξετελέσθη... Εδώ: http://dimitriskazakis.blogspot.gr/20...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου