.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Μπορούμε ν΄ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία κι αξιοπρέπεια ;

                                   
Το ΕΠΑΜ  συμπορεύεται μαζί με άλλες αντιμνημονιακές πολιτικές δυνάμεις, κινήματα κι ανεξάρτητες προσωπικότητες, για τη συγκρότηση Πατριωτικού, Δημοκρατικού, Ριζοσπαστικού Μετώπου.
Στόχος του ενιαίου αυτού Μετώπου είναι η ανατροπή των μνημονιακών καθεστώτων υποτέλειας σε ξένους δανειστές κι η διαμόρφωση Πατριωτικής Δημοκρατικής Διακυβέρνησης, που θα φέρει την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της Εθνικής μας κυριαρχίας και θα δημιουργήσει νέες συνθήκες για την οικονομική και παραγωγική ανοικοδόμηση της Χώρας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του κόμματος των Φιλελευθέρων, Μ. Καλλιγιάννης, και η Τ.Ο ΕΠΑΜ Σάμου, καλούν τους πολίτες της Σάμου στο Ξενοδοχείο "Σάμος", την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 και ώρα 20.00  σε ανοιχτή συζήτηση, που θα αναδείξει τις υπάρχουσες δυνατότητες για την έξοδο της Ελλάδας από τη βαθιά κρίση των μνημονίων.

Σάμος
30 Απριλίου 2017                                                              
   
Μ. Καλλιγιάννης, πρόεδρος Κόμματος Φιλελευθέρων
Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ), Τ.Ο. Σάμου