.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Εκδήλωση συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό στο Λουξεμβούργο

Αποτέλεσμα εικόνας για επαμ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε στις 4.5.17 στο Λουξεμβούργο, εκδήλωση που οργάνωσε η Επιτροπή Αλληλεγγύης για την Ελλάδα, με κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλής των Διεθνών Σχέσεων του ΕΠΑΜ Πρέσβη ε.τ. Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Michel Decker. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρεσβης Jean Feyder, που παρουσίασε στο ακροατήριο τον κ. Χρυσανθόπουλο ο οποίος στην ομιλία του προέβη σε αναλυτική περιγραφή της δραματικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα. Αναφέρθηκε στην κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα μας και ανέπτυξε τους τρόπους σωτηρίας της πατρίδας μας, που προτείνει το ΕΠΑΜ. Υπενθύμισε το άρθρο 21 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το οποίο αναφέρει ότι: «Η θέληση του λαού αποτελεί την βάση της κρατικής εξουσίας», κάτι πού έχει ξεχασθεί. Καταφέρθηκε, επίσης, κατά της πρόσφατης απόφασης του Δικαστηρίου της ΕΕ που απέρριψε σχεδόν αδικαιολογήτως την προσφυγή των Ελλήνων συνταξιούχων την οποίαν χαρακτήρισε σαν ένα άλλο παράδειγμα έλλειψης δικαιοσύνης σε επίπεδο ΕΕ.

Επακολούθησε δίωρη συζήτηση όπου λύθηκαν πολλές απορίες των παρευρισκομένων και δόθηκαν διευκρινήσεις στο πολυπληθές ακροατήριο. Όπως δήλωσε ο Πρέσβης «ήταν μία σημαντική εκδήλωση που είχε σαν στόχο την ενημέρωση της κοινής γνώμης του Λουξεμβούργου για την καταστροφή που έχει υποστεί η Ελλάδα από τα μέτρα λιτότητος».

Στο πλαίσιο και με ευκαιρία της εκδήλωσης αυτής ο πρέσβης Λ. Χρυσανθόπουλος έδωσε δύο συνεντεύξεις προς σημαντικές εφημερίδες του Λουξεμβούργου, οι οποίες ήδη δημοσιεύτηκαν.

Το ΕΠΑΜ χαιρετίζει την δραστηριότητα της Επιτροπής Αλληλεγγύης για την Ελλάδα στο Λουξεμβούργο και για όσα έχει κάνει για τον Ελληνικό λαό αυτές τις δύσκολες στιγμές.

5 Μαΐου 2017

Το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ