.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Περιοδεία του Ε.ΠΑ.Μ. στα Δωδεκάνησα

  Φωτογραφία του χρήστη ΕΠΑΜ - Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο.                                                  
                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Κλιμάκιο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) πραγματοποιεί περιοδεία στα Δωδεκάνησα, στα νησιά Ρόδο, Κω, Κάλυμνο και Νίσυρο από τις 12 έως 14 Μαΐου 2017.
Με θέμα «Ο δρόμος ανάκτησης της εθνικής μας κυριαρχίας κι αξιοπρέπειας» ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ., Δημ. Καζάκης (οικονομολόγος) και ο Ο.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ., Δημ. Κυπριώτης (στρατηγός εα) θα πραγματοποιήσουν ομιλίες κι ανοιχτές συζητήσεις με τους πολίτες των ακριτικών νησιών του νοτιοαανατολικού Αιγαίου για τον τρόπο διαγραφής του χρέους, την ομαλή μετάβαση σε εθνικό νόμισμα, και τους κινδύνους για την εθνική μας ασφάλεια, που εγκυμονούν το μεταναστευτικό και οι πρόσφατες γεωπολιτικές εξελίξεις.
Το Ε.ΠΑ.Μ. ως πολιτική δύναμη που δίνει λύσεις, θα εξηγήσει και θ’ αναλύσει στους πολίτες τα βήματα που πρέπει ν΄ ακολουθηθούν ώστε η Ελλάδα ν’ απαλλαγεί οριστικά κι αμετάκλητα από το καθεστώς οικονομικής υποτέλειας και κατοχής που της έχει επιβληθεί. 
Προϋπόθεση γι’ αυτόν το στόχο και την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας ο άμεσος απεγκλωβισμός της χώρας μας από τα δεσμά της ΕΕ, οι επιταγές της οποίας, με το πρόσχημα του χρέους, έχουν εξαθλιώσει οικονομικά τους Έλληνες, έχουν δημεύσει δημόσια και ιδιωτική περιουσία, έχουν καταστήσει τη χώρα έρμαιο ξένων επιβουλών. 
Με το διαζύγιο της Ελλάδας από την ΕΕ καθίσταται εφικτή η καταγγελία κι οριστική διαγραφή του χρέους που μας έχει επιβληθεί και η ομαλή μετάβαση σε εθνικό νόμισμα, το κύριο εργαλείο άσκησης δημοσιονομικής και νομισματικής πολιτικής ενός κυρίαρχου κράτους, ώστε να είναι εφικτή η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας. 
Επίσης, μόνο ένα κυρίαρχο κράτος, εκπροσωπούμενο από μια δημοκρατική - πατριωτική εξουσία, θα μπορούσε να προασπίσει τα εθνικά μας συμφέροντα αποσοβώντας τις εθνικές προκλήσεις κι απειλές που η χώρα μας δέχεται ετούτη την περίοδο απ’ τους γείτονές της εξ ανατολών και βορά, από τις ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές, αλλά κι απ’ την παρουσία και δράση εντός χωρικών ορίων υπερεθνικών στρατιωτικών οργανισμών, όπως το ΝΑΤO, η Frontex κι ο ευρωστρατός.

Το Ε.ΠΑ.Μ. με το ψήφισμα της νομικής δέσμευσης του 2016 είναι μέχρι στιγμής η μόνη πολιτική δύναμη που δεσμεύεται με ποινικές ρήτρες στην άμεση υλοποίηση των προγραμματικών του δεσμεύσεων, οι οποίες θα επιτρέψουν την αποδέσμευση της χώρας από το χρέος, την άμεση κατάργηση των μνημονιακών όρων, την φορολογική ανακούφιση των πολιτών και την ανασυγκρότηση ενός ανεξάρτητου και κυρίαρχου κράτους με πλεονασματική οικονομία.

Ομιλία - ανοιχτή συζήτηση: 
Ρόδος: "Plaza Hotel" (Ιερού Λόχου 7, Μανδράκι), Παρασκευή 12 Μαΐου 2017, ώρα 20.30
Κως: "Kos Hotel" (Χαρμύλου 2, Κως), Σάββατο 13 Μαΐου 2017, ώρα 20.00

Συνάντηση με πολίτες κι ανοιχτή συζήτηση: 
Κάλυμνος, ξενοδοχείο "Olympic", Σάββατο 13 Μαΐου 2017, ώρα 12.00
Νίσυρος, στο Ζωσιμοπούλειο Θέατρο Νισύρου, Κυριακή 14 Μαΐου 2017, ώρα 11.00 π.μ.


Αθήνα 2 Μαϊου 2017
Γραφείο Τύπου Ε.ΠΑ.Μ.