.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Χαλκιδική SOS-Αργεντινή Σκουριές και εξόρυξη χρυσού

Δημοσιεύθηκε στις 27 Ιαν 2014 Το Video που θα παρακολουθήσετε είναι αποσπάσματα από ντοκιμαντέρ και εκπομπές που γυρίστηκαν στην Αργεντινή και τη Χιλή. Σκοπό έχει, την ενημέρωση και ανάδειξη του σοβαρού προβλήματος που προκύπτει από τη μεταλλευτική δραστηριότητα ανοιχτού τύπου (open pit) για την εξόρυξη χρυσού. Τα υλικά της εξόρυξης δεν επανατοποθετούνται στο open pit ,αλλά αποθηκεύονται υποτίθεται για ΠΑΝΤΑ , σε τεράστιες λίμνες τελμάτων μολυσμένα πια με βαρέα μέταλλα και τοξικές ουσίες όπως (μόλυβδος,κυάνιο,αρσενικό,υδράργυρος κτλ). Ο κρατήρας που μένει πίσω μετά την εξάντληση των αποθεμάτων μετατρέπετε σε μια ωραία τοξική λιμνούλα, κατάλληλη για ΤΙΠΟΤΑ παρά μόνο για όξινη απορροή στις γύρο περιοχές. Ανάλογη «επένδυση», έχει ξεκινήσει στο Όρος Κάκαβος στη Β.Α. Χαλκιδική, σε ένα μνημείο της φύσης, μία ανάσα κυριολεκτικά από κατοικημένες περιοχές . Στην περιοχή μας όπου Άνδεις βάλτε Κάκκαβος ,όπου Barrick Gold,Ελληνικός (Καναδικός) Χρυσός. Οι ίδιες υποσχέσεις τάχα για καθαρή μεταλλουργία και ''ολοκαίνουργιες'' θαυματουργές τεχνολογίες, που θα χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά παγκοσμίως στην Ελλάδα (Πόσο μάγκες είμαστε!!!) για την παραγωγή χρυσού(Flash smelting). Η μεταλλουργία χρυσού θεωρείτε παγκοσμίως η πιο βρώμικη και ενεργοβόρος βιομηχανία. Κάθε μέρα χρησιμοποιεί τόννους κυανίου,εκρηκτικών και πολλές χιλιάδες λίτρα πόσιμου νερού τόσο για τις ανάγκες της μεταλλουργίας , όσο και για την αποστράγγιση του open pit. Soundtrack- Jerisso Blues by the Tubescreamers Band http://www.youtube.com/user/hotmarkmu... Ευχαριστούμε για την παραχώρηση του υλικού και τη μετάφραση τον φίλο Orkinas, http://www.youtube.com/user/orkinas/v... Υποστήριξε την προσπάθεια μας στο www.nomines.org Υποστήριξε την προσπάθεια του λαού της Αργεντινής στο www.concienciasolidaria.com.ar/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου