.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Παραιτήσεις υπεβαλαν όλοι οι υπουργοί στη Κύπρο

Νέο νομοσχέδιο για τις ιδιωτικοποιήσεις

Με φόντο την παραίτηση ολόκληρου του υπουργικού συμβουλίου, η κυπριακή κυβέρνηση θέτει προς ψηφοφορία στην Βουλή νέο νομοσχέδιο για τις ιδιωτικοποιήσεις ημικρατικών οργανισμών
Το νέο νομοσχέδιο, στο οποίο θα ενσωματωθούν οι τροπολογίες για τις οποίες δόθηκε η συγκατάθεση του υπουργείου Οικονομικών, μετά τις διαβουλεύσεις με τα κόμματα, θα προβλέπει και τη διατήρηση του ρόλου της Βουλής καθ' όλη τη διαδικασία των ιδιωτικοποιήσεων.
«Ελπίζουμε να έχουμε τη συγκατάθεση της Βουλής, έτσι ώστε να μην έχουμε παρατράγουδα που επηρεάζουν την αξιοπιστία και το κύρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μία στιγμή που, ήδη, ανακτά την αξιοπιστία της και σταθεροποιείται η κατάσταση» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης, χαρακτηρίζοντας δραματικές τις εξελίξεις.
Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος δήλωσε ότι η ενσωμάτωση των τροπολογιών είναι προϋπόθεση για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου.

Η Βουλή ενδέχεται να συνεδριάσει για να εξετάσει το νομοσχέδιο σήμερα ή, κατά πάσα πιθανότητα, την Τρίτη 4 Μαρτίου.

Παραίτηση ολόκληρου του υπουργικού συμβουλίου

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης κατά τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Εξερχόμενος του προεδρικού μεγάρου, ο κύπριος υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, δήλωσε ότι ο πρόεδρος τους ζήτησε να παραμείνουν στις θέσεις τους έως τις 15 Μαρτίου.

Μετά την αποχώρηση του ΔΗΚΟ από την κυβέρνηση, στη διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας έθεσαν σήμερα οι 4 υπουργοί του κόμματος, Γιώργος Λακκοτρύπης, Φώτης Φωτίου, Κυριάκος Κενεβέζος και Πέτρος Πετρίδης, τις παραιτήσεις τους, ενώ την παραίτησή τους υπέβαλαν και οι υπόλοιποι υπουργοί.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συνερδίασης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης, όλοι οι υπουργοί της Κυβέρνησης Αναστασιάδη έθεσαν στη διάθεση του Προέδρου την παραίτησή τους, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο ΔΗΚΟ.
Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους ζήτησε να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις του σχετικά με ανασχηματισμό, και το αργότερο μέχρι την 15η Μαρτίου.
Εξερχόμενος από το Προεδρικό ο προεδρος Αναστασιάδης περιορίστηκε να αναφέρει στους δημοσιογράφους ότι θα λάβει τις αποφάσεις του μέχρι την 15η Μαρτίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ, «Φιλελεύθερος», ΑΠΕ-ΜΠΕ
-
Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014
© 2010-2014 ThePressProject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου