.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Τραπεζικό ολοκαύτωμα βλέπει ο Β.Βιλιάρδος

Η κυβέρνηση, συνεπικουρούμενη από την Τράπεζα της Ελλάδος, επιμένει πως οι τράπεζες χρειάζονται μόνο 5-6 δις € νέα κεφάλαια, επικαλούμενη την έκθεση της «Μαύρης Πέτρας» (Black Rock) ενώ η Τρόικα ισχυρίζεται πως οι ανάγκες των ελληνικών τραπεζών ξεπερνούν τα 20 δις € τα οποία, εάν προστεθούν στα 28 δις € που έχουν ήδη δοθεί, θα φτάσουν στα 48 δις € που προβλεπόταν από την αρχή.

Σύμφωνα με μία από τις πολλές εκδοχές, η κυβέρνηση θέλει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που θα περίσσευαν, για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού της χώρας, αδιαφορώντας για τις ανάγκες των τραπεζών- οι οποίες ουσιαστικά δεν ανήκουν πλέον στην Ελλάδα. 

Αντίθετα, η Τρόικα θέλει να δοθούν στις τράπεζες «της», αφού έτσι θα ολοκληρωθεί η κατάληψη του κυκλοφοριακού συστήματος της ελληνικής οικονομίας οπότε η πλήρης υποδούλωση της Ελλάδας.
Τα παραπάνω αναφέρει μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο οικονομολόγος Βασίλης Βιλιάρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου