.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Σέρρες : Στη μνήμη των χιλιάδων νεκρών του μνημονίου

Σέρρες : Στη μνήμη των χιλιάδων νεκρών του μνημονίου
Η μνημονιακή πολιτική που πλέον  οδηγεί σε αδιέξοδο και βυθίζει την  Ελλάδα στην Μαύρη Άββυσο της φτώχειας είναι, είτε με άμεσο, είτε με έμμεσο τρόπο υπεύθυνη για τον θάνατο χιλιάδων συμπολιτών μας. Οι Σερραίοι Έμποροι και Επαγγελματίες δεν τους ξεχνούν. Χθες μετά την 2η κοινή συνάντηση Εμπόρων – Επαγγελματιών και Αγροτών και την λήψη απόφασης για την από κοινού δράση, οι Επαγγελματίες και οι Έμποροι προχώρησαν σε συμβολική εκδήλωση μνήμης. Άναψαν κεριά και σήκωσαν αφίσες με την δήλωση “Στην μνήμη των 5000 χιλιάδων συναδέλφων μας που έχασαν την ζωή τους εξαιτίας του μνημονίου”.Εντύπωση προκάλεσε σε όλους το γεγονός ότι το μήνυμα ήταν γραμμένο στις γλώσσες των χωρών που νίκησαν στον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο. Ειδικότερα η αναγραφή του παραπάνω μηνύματος στην Ρωσική γλώσσα προκάλεσε ρίγος συγκίνησης στην πλειοψηφία των παρευρισκομένων.
Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν πρέπει να ξεχνούν και δεν πρέπει να λησμονούν.

Ναι, εμείς οι Έλληνες νικήσαμε τους “Γερμανούς Ιμπεριαλιστές” είτε φορούσαν το προσωπείο της Αυτοκρατορίας είτε του Ναζισμού δύο φορές.

Ναι εμείς μαζί με τους Συμμάχους μας τους Βρετανούς, τους Ρώσους, τους Σέρβους, τον Ελεύθερο Γαλλικό Στρατό του Ντε Γκόλ, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Νορβηγία, την Πολωνία, Λουξεμβούργο και την Δανία (αναφέρουμε μόνο τις Ευρωπαϊκές χώρες, άλλωστε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο υπήρχαν πολυάριθμα θέατρα επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο από τον Ειρηνικό ωκεανό, μέχρι την Αφρική).

Οι συμπατριώτες μας που έχασαν την ζωή τους εξαιτίας της ασκούμενης πολιτικής είναι “χιλιάδες”. Οι συμπατριώτες μας που είναι στα όρια της φτώχειας εκατοντάδες χιλιάδες και οι άνεργοι συμπατριώτες μας εκατομμύρια.

Το μνημόνιο δεν είναι δημόσιο πολιτική εξυγίανσης των δημοσιονομικών θεμάτων της χώρας είναι “ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ”.

ertopen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου