.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Τριγμοί στην κυβέρνηση Αναστασιάδη


Ανησυχία στο ΔΗΚΟ για πολύ κακή λύση στο Κυπριακό
Τριγμούς προκαλεί στην κυβέρνηση Αναστασιάδη το κοινό ανακοινωθέν με τον Έρογλου. Υπέρ της αποχώρησης από τον κυβερνητικό σχηματισμό ψήφισε το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ, εκφράζοντας ανησυχία για πολύ κακή λύση στο Κυπριακό
Με ψήφους 22 υπέρ, 15 κατά και δύο αποχές το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ αποφάσισε να εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή την αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση του προέδρου Αναστασιάδη.
Η απόφαση ελήφθη μετά από μαραθώνια συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου. Στην απόφαση εκφράζεται διαφωνία για το κοινό ανακοινωθέν Αναστασιάδη - Έρογλου για έναρξη των συνομιλιών, με το οποίο, όπως αναφέρεται, παραβιάζεται η συμφωνία του Κύπριου προέδρου Αναστασιάδη με το ΔΗΚΟ.

Βάση για πολύ κακή λύση

Δυστυχώς, προστίθεται, «οι διαπραγματεύσεις αρχίζουν από λανθασμένη βάση, η οποία θα οδηγήσει, με μαθηματική ακρίβεια, σε πολύ κακή λύση του κυπριακού». Με την απόφασή του το Εκτελεστικό Γραφείο υιοθέτησε τη θέση του προέδρου του κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου.
Το Εκτελεστικό Γραφείο καλεί τους τέσσερις υπουργούς ΔΗΚΟ και τους προέδρους των Ημικρατικών Οργανισμών, Αρχή Ηλεκτρισμού, Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και Οργανισμού Χρηματοδοτήσεων Στέγης, να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους. Είναι ώρα, υπογραμμίζεται στην απόφαση, το ΔΗΚΟ να υπερασπιστεί το δίκαιο, την αξιοπρέπεια και την ιστορία του.
Η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ θα συνέλθει την ερχόμενη Τετάρτη για να τοποθετηθεί επί της απόφασης του Εκτελεστικού Γραφείου.

Υπέρ της παραμονής ο Μ. Κυπριανού

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος, Μάρκος Κυπριανού, είχε αντίθετη άποψη και εισηγήθηκε, το ΔΗΚΟ να καλέσει τον πρόεδρο Αναστασιάδη σε διάλογο σε μία προσπάθεια να περάσει και δικές του θέσεις στους χειρισμούς του κυπριακού.
Στο ίδιο μήκος κύματος τάχθηκε και ο αντιπρόεδρος, Χρίστος Πατσαλίδης, ο οποίος ζήτησε να δοθεί χρόνος στον κ. Αναστασιάδη να προχωρήσει σε διορθώσεις.
Υπέρ της παραμονής στην κυβέρνηση τάχθηκε ο τέως πρόεδρος του κόμματος, Μάριος Καρογιάν.
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014
© 2010-2014 ThePressProject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου