.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ!


Οι Ευρωεκλογές του Μαΐου είναι ο πρώτος ιστορικός σταθμός της κατάρρευσης του φόβου που έχει σπείρει η προπαγάνδα του ευρώ από το 2009 και μετά.

Πριν από δώδεκα χρόνια μπήκε στη ζωή μας και στην οικονομία της πατρίδας μας ένα ξένο σώμα, ένας ιός που κατατρώει μέρα με τη μέρα τα σωθικά μας.

Από τα στοιχεία που ακούμε και διαβάζουμε, παρατηρούμε δραματική αύξηση του χρέους από το 2002 και μετά, ενώ κατά την είσοδό μας στην νομισματική ένωση, μας διαβεβαίωναν ότι από εδώ και πέρα η χώρα μας θωρακίζεται, ενισχύεται, δυναμώνει, γιγαντώνεται, απαλλάσσεται από δανεικά και ότι τέλος πάντων περνάμε σε επίπεδα Δανίας του νότου.

Δώδεκα χρόνια μετά βλέπουμε την παραγωγική οικονομία της χώρας να εξαφανίζεται σε όλους τους τομείς (πρωτογενή, δευτερογενή κ.τ.λ).
Σύνορα με τα βίας φυλαγμένα, με φόβο από στιγμή σε στιγμή κάποιου θερμού επεισοδίου!
Το σύστημα υγείας έχει μετατραπεί σε σύστημα ασθενείας.
Παιδεία, διαλυμένη, δυσπρόσιτη, κατακερματισμένη και όλα αυτά χωρίς θέρμανση.
Εργασιακά κεκτημένα (δώρο εορτών, κατώτερος μισθός, οχτάωρο κ.α) επίσης εξαφανίστηκαν.
Δημόσια διοίκηση αχαρτογράφητη, πολυγραφειοκρατική, ξύλινη, μια Δημόσια διοίκηση του περασμένου αιώνα.
Επιχειρηματική δραστηριότητα στο μηδέν.
Χιλιάδες Έλληνες οικονομικοί μετανάστες στο εξωτερικό.
Αυτοκτονίες επίσης χιλιάδες.
Ανεργία τεράστια (πάνω από 30%).
Δημοκρατία φαινομενική. Δημοσιογραφία αμφισβητούμενη.
Δικαιοσύνη ( ? ).
Ασφάλεια πολιτών μηδαμινή.
Διαπλοκή και διαφθορά, έχουμε ξεπεράσει όλες τις χώρες παγκοσμίως. Πλέον ήμαστε κατηγορία από μόνοι μας.
Στροφή φασιστικής συμπεριφοράς των πολιτών, με υποστήριξη ανάλογων πολιτικών φορέων.
Κτλ. κτλ. κτλ…..
Αυτό είναι λοιπόν το ευρωοικοδόμημα το τόσο δυνατό και ασφαλές για την πατρίδα μας; Γι΄ αυτό το πράμα να στερηθούμε το Εθνικό μας νόμισμα, την εδαφική μας ακεραιότητα το μέλλον των παιδιών μας, την παιδεία μας, την υγεία μας, την εργασία μας; Αν συνεχίσουμε κ’ άλλο την ευρωιδέα πόσο ξύλο ακόμα θα κάψουμε το χειμώνα που θα ‘ρθει;
Ελλάδα του ευρώ, της σόμπας και της στάχτης (2014);
Ή Ελλάδα του Εθνικού Νομίσματος και της κεντρικής θέρμανσης (2000);
Να βάλουμε πλάτη να σωθεί αυτό το πράμα για να καταστραφούμε στο τέλος και εμείς;

Φίλε ψηφοφόρε τη στιγμή αυτή που διαβάζεις τούτες τις αράδες, γονείς, μη έχοντας πλέον εργασία και ασφάλιση, αναγκάζονται να αφήσουν τα παιδιά τους σε κάποιο ίδρυμα και φεύγουν στο εξωτερικό. Σήμερα, τώρα, αυτή την ώρα έχει γίνει άλλη μια αυτοκτονία συνανθρώπου μας που δεν πρόκειται να την ακούσεις ή να την διαβάσεις στα μεγάλα ΜΜΕ.
Αύριο, άλλοι εκατό συνάνθρωποί μας θα προστεθούν στη λίστα αυτών που ζουν στα σπίτια τους χωρίς ρεύμα, άλλα εκατό παιδάκια (εδώ στην Ελλάδα) θα προστεθούν στα ήδη χιλιάδες υποσιτιζόμενα. Άλλοι χίλιοι συμπατριώτες μας θα κλείσουν την επιχείρησή τους εξαιτίας της κακής διαχείρισης των «ειδικών» που έβγαλαν το πόρισμα ότι για όλα φταίμε εμείς!

Είμαι σίγουρος ότι την μοναδική ευθύνη της κατάντιας της χώρας μας την έχει ο πολιτικός κόσμος, που στο παρελθόν μας ζήτησαν να τους αναθέσουμε την σταθερή πορεία της χώρας. Στη ουσία τους αναθέσαμε την διαχείριση της. Μας ζήτησαν ψήφο και είπαν ότι ξέρουν, ότι γνωρίζουν, ότι μπορούν να τα καταφέρουν.
Αποδεικνύεται πλέον, τόσο από τα βιοτικά, όσο και από τα οικονομικά στοιχεία της χώρας ότι δεν γνωρίζουν ούτε γαλατάδικο της γειτονιάς πως λειτουργεί.

Εμείς είμαστε η αιτία της ύπαρξή τους.
Εμείς τους εκλέξαμε όντας εξαπατώμενοι.
Εμείς βιώνουμε στο πετσί μας την ανεπάρκειά τους.
Εμείς καταστρεφόμαστε μέρα με τη μέρα.
Εμείς μπορούμε να τους αλλάξουμε και στην θέση τους να βάλουμε τον εαυτό μας.

Φίλε ψηφοφόρε σκέψου. Έχεις μία και μοναδική ευκαιρία στις εκλογές που έρχονται και πέραν τούτου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!
Την επόμενη των εκλογών, αν αυτοί υπάρχουν ακόμα, θα δεις την Ελλάδα και τους Έλληνες να μοιάζουν πολύ στις φωτογραφίες με εκείνες της δεκαετίας του 40’και του 50’.

Αν έχεις σκεφθεί ήδη το μαύρισμά τους αλλά από την άλλη φοβάσαι για την δήθεν αστάθεια της ακυβερνησίας που σ’ έχουν τρομάξει, σου λέμε ότι το Ε.ΠΑ.Μ είναι έτοιμο για τα πάντα. Είναι έτοιμο γιατί είσαι και εσύ έτοιμος/η. Το Ε.ΠΑ.Μ είναι έτοιμο εδώ και καιρό με λύσεις που από τις πρώτες 100 ημέρες θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Δεν πρόκειται για κόμμα της λογικής της ανάθεσης.
Είμαστε κίνημα, μέτωπο και θέλουμε την συμμετοχή σου δίπλα μας και με τις δικιές σου ιδέες και προτάσεις.

Αν πάλι δεν θέλεις να στρατευτείς στις ευρωεκλογές με την Ελλάδα των Πολιτών και της πραγματικής Δημοκρατίας, την Ελλάδα της Επιστήμης, του Πολιτισμού και της Ανοικοδόμησής της, τότε ρίξε μια ψήφο διαμαρτυρίας, όπου εσύ πιστεύεις και κάνε την δώρο στο παιδί σου.
Μην επιλέξεις την αποχή, είναι καταστροφή!

Στάθης Κοτζαπαναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου