.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

EΠΑΜ, Δ.Καζάκης στο Νότος 94.9 FM (Σπάρτη), 23 Aπριλίου 2014

ΣΠΑΡΤΗ. Στον «αέρα» του Νότος 94.9 και την εκπομπή του Ηλία Μπόνου, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, 23 Απριλίου 2014, ο γενικός γραμματέας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) και υποψήφιος ευρωβουλευτής, οικονομολόγος κ. Δημήτριος Καζάκης.
Ο κ. Καζάκης σχολίασε τίτλους εφημερίδων μιλώντας, μεταξύ άλλων, για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, το θέμα της ΑΟΖ και τις έρευνες για τους υδρογονάνθρακες, τις σαρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο, τα εργασιακά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κόντρα μεταξύ Υπουργείου Παιδείας και καθηγητών για τη στάση εργασίας που αποφάσισαν οι τελευταίοι αντιδρώντας στην αναπλήρωση μαθημάτων μέσα στις διακοπές του Πάσχα. Τέλος, ο κ. Καζάκης διατύπωσε τη θέση του ΕΠΑΜ αναφορικά με τον προσανατολισμό της Ελλάδας εντός της ΕΕ, ενόψει και των επερχόμενων Ευρωεκλογών.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καζάκης θα μιλήσει σήμερα στις 7.30 μμ στο ξενοδοχείο Sparta Inn, με θέμα την ενημέρωση για την κάθοδο του ΕΠΑΜ στις επερχόμενες ευρωεκλογές, ενώ θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση. Στο πλευρό του οικονομολόγου θα βρίσκεται ο ελληνιστής, ισπανός διανοούμενος, συγγραφέας -- κινηματογραφιστής κ. Πέδρο Ολάγια.
http://www.notospress.gr/article.php?...
πηγη βιντεο : Ενιαίο ΠΑλλαϊκό
http://www.epamhellas.gr/
http://www.facebook.com/metopo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου