.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

15-9-2015 ο Δημήτρης Καζάκης στο radio1d

ΠΗΓΗ: restart asn
mp3: http://is.gd/KT8rCo
Τηλεφωνική επικοινωνία του οικονομολόγου και ιδρυτικού μέλους του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη με τον Πάνο Μπουλιώνη και την Κεράσα Κωνσταντινίδου στο radio1d.gr και στην εκπομπή, "Πρωινές κουβέντες". Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015.

«Με την εφαρμογή του Μνημονίου, καταλύεται η υπόσταση του ελληνικού Κράτους, το οποίο ούτε και τυπικά θα ανήκει στον ελληνικό λαό, καταλύεται κάθε έννοια της Δημοκρατίας, δεν θα έχει καν νόημα η ύπαρξη Κοινοβουλίου¨

Η πρόταση συνεργασίας με την ΛΑ.Ε. δεν ευοδώθηκε γιατί «μας θεωρούν πολύ πατριώτες και καθόλου αριστερούς», ενώ το Ε.Π.Α.Μ. επιδίωξε συνεργασία, ακόμη και με κυβερνητική προοπτική.

Το Μνημόνιο υπάρχει γιατί ο ίδιος ο Λαφαζάνης και συν αυτών δεν έριξαν νωρίτερα την Κυβέρνηση,

Ο κ. Κουτσούμπας «παπαγαλίζει πτυχές της δικής μας πρότασης, κατά των Μ.Μ.Ε. που δεν προβάλουν τις θέσεις του Ε.Π.Α.Μ. » το οποίο έχει εναλλακτική πρόταση χωρίς επιπτώσεις για το λαό και αυτό το τρέμουν.

Οι Τράπεζες δεν πρόκειται να ανοίξουν, καταθέσεις, ομόλογα κλπ θα κουρευτούν, πρέπει να πτωχεύσουν και να μπουν εισαγγελείς για να βρουν που πήγαν τα λεφτά που πήραν, ενώ έρχεται απίστευτη λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας, ενώ προετοιμάζεται επίσης καταλήστευση των δανειοληπτών.

«Ο εχθρός, έχει ήδη μπει στα σπίτια μας». Η μακροβιότητα της Κυβέρνησης που θα προκύψει, θα εξαρτηθεί από την αντιπολίτευση που θα έχει. Ο λαός θα πρέπει να αντιδράσει γιατί «θα πρέπει να εφαρμόσουν δικτατορικά μέτρα».

Ο Γ.Γ. του Ε.Π.Α.Μ., παρατήρησε ότι, «έχω καταντήσει επικίνδυνος για πάρα πολλούς», ότι η προσπάθεια που κάνει το Ε.Π.Α.Μ. είναι να ξυπνήσει η λογική του λαού και διερωτήθηκε αν «θα είχαμε τέτοιο Κοινοβούλιο αν ο Έλληνας είχε ψηφίσει σοβαρά, μετρημένα και σκεπτόμενος».