.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Σταμάτησέ τους! Ψηφίζω και συμμετέχω στο ΕΠΑΜ

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) είναι πολιτική κίνηση που γεννήθηκε από το κίνημα των πλατειών το 2011 και αποτελείται από πολίτες που κατανόησαν πως το υπάρχον σάπιο πολιτικό σύστημα καταστρέφει και ξεπουλά τον τόπο και πως μόνο με την συμμετοχή ενεργών και ενημερωμένων πολιτών στα κοινά μπορούμε να διεκδικήσουμε την ζωή μας και τον τόπο μας πίσω.

Στο ΕΠΑΜ αφήνουμε πίσω ότι μας χωρίζει και σχηματίζουμε ένα Ενιαίο Μέτωπο με στόχο την έξοδο από τα αδιέξοδα στα οποία μας έχουν οδηγήσει τα τελευταία χρόνια.
Μας ενώνει η Πατρίδα μας και ο αγώνας για την ανάκτησή της. Μας ενώνει η Δημοκρατία και ο αγώνας για την επαναφορά της.
Μας ενώνει η Δικαιοσύνη η Αλληλεγγύη και η Αξιοπρέπεια που μας τα κλέψανε και τα θέλουμε πίσω.

Καλούμε όλους τους πολίτες που ποθούν τα ίδια με εμάς να συμμετάσχουν στον αγώνα που δίνουμε.
Να σβήσουμε το υπάρχον σάπιο πολιτικό σύστημα και να αναλάβουμε εμείς οι ίδιοι τις τύχες τις δικές μας και του τόπου μας.
Μόνο με συμμετοχή και ενότητα θα επιτύχουμε τα παραπάνω και θα διαμορφώσουμε έναν καλύτερο κόσμο για εμάς και τις επόμενες γενιές.

Η πρόταση μας επικεντρώνεται σε πέντε σημεία που θα πρέπει να επιτύχουμε για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

1. Διαγραφή χρέους σύμφωνα με την διεθνή νομοθεσία και τα σχετικά ψηφίσματα που έχει πάρει ο ΟΗΕ.
2. Κατάργηση των μνημονίων και των μνημονιακών νόμων που έχει αποδειχθεί εδώ και πέντε χρόνια πως καταστρέφουν την οικονομία και την κοινωνία.
3. Παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας με εργαλείο και μοχλό ένα νέο εθνικό νόμισμα που θα ελέγχεται από μία κρατική Τράπεζα της Ελλάδος (ναι, η Τράπεζα της Ελλάδας ΔΕΝ είναι κρατική και Ελληνική) με κρατικές τις συστημκές τράπεζες, που τις έχουμε χρυσοπληρώσει, που θα δουλεύουν για για την ανοικοδόμηση και όχι για την καταστροφή της οικονομίας.
4 Απόδοση δικαιοσύνης για να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαίου που έχει τρωθεί ανεπανόρθωτα τα τελευταία χρόνια.
Όσοι μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, καταλήστευσαν το δημόσιο χρήμα, κατέστρεψαν την οικονομία, οδήγησων χιλιάδες συμπολίτες μας στην εξαθλίωση και στην αυτοκτονία, πρέπει να τιμωρηθούν.
5. Νέο Σύνταγμα από τον λαό που θα εξασφαλίζει ότι δεν θα ξαναζήσουμε όλα αυτά που περνάμε. Θα εξασφαλίζει πραγματική Δημοκρατία, κατάργηση των ασυλιών και συνεχή έλεγχο και λογοδοσία των κυβερνώντων, εναλλαγή στα δημόσια αξιώματα.

Ξέρουμε πως ενωμένοι μπορούμε να το επιτύχουμε. Το ξέρει και το σάπιο πολιτικό σύστημα γι αυτό προσπαθεί να μας διαιρεί για να μας έχει γονατισμένους.

Το μέλλον μας είναι στα χέρια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου