.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί στηρίζω το ΕΠΑΜ

 ΕΠΑΜ-5
Σπύρος Στάλιας Οικονομολόγος ΜΑ, PhD
Θα ήθελα να ανακοινώσω, σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, ότι το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο- ΕΠΑΜ, μου έκανε τη τιμή να με καλέσει να συστρατευτώ στη Μάχη των Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, και με έθεσε επικεφαλή του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Η πρόσκληση με συγκίνησε, με τίμησε, και την αποδέχτηκα.
Αποδέχτηκα την πρόσκληση, επειδή το ΕΠΑΜ αποτελεί την ύψιστη έκφραση της πολιτικής λογικής, στο παράλογο πολιτικό τοπίο της Πατρίδας μας σήμερα.
Αποδέχτηκα την πρόσκληση, επειδή το ΕΠΑΜ, γνωρίζει αυτά που πρέπει να γίνουν για την Πατρίδα μας, αρχής γενομένης από την επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα, για να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο των μνημονίων που οδηγούν στον όλεθρο, στην καταστροφή και στην υποδούλωση.
Αποδέχτηκα την πρόσκληση επειδή το ΕΠΑΜ, με την γνώση που διαθέτει και από την σκληρή θέληση που το διακρίνει, μπορεί να εγγυηθεί στους Έλληνες, την δημοκρατία, την ανεξαρτησία, την οικονομική ανάπτυξη, την δουλειά σε όλους, εκλεκτή παιδεία, υψηλή υγεία και σταθερή την αξία του Εθνικού Νομίσματος.
Αποδέχτηκα την πρόσκληση του ΕΠΑΜ γιατί η ηγεσία του, τα στελέχη του και οι οπαδοί του είναι Ωραίοι Έλληνες, όχι δούλοι. Είναι κοσμοπολίτες πατριώτες, που ξέρουν από που προέρχονται, άρα μη έκθετοι σε τραγωδίες, όχι ανόητοι διεθνιστές.
Αποδέχτηκα την πρόσκληση γιατί με το ΕΠΑΜ θα βάλουμε πίσω την Ελλάδα στη Δουλειά και ο πλούτος της θα ανήκει στους “Ελληνες.
Σας καλώ και σας παρακαλώ, να συνδράμετε όλοι σας αυτή τη προσπάθεια, με επίμονη θέληση, για μας τους ιδίους, για τα παιδιά μας, για τους απόμαχους της δουλειάς, για την πρόοδο της Χώρας μας.
Ας στείλουμε στα Υπόγεια της Ιστορίας, εκεί που ανήκουν οι σκοτεινές δυνάμεις, η νδ, ο σύριζα, το ποτάμι, το κκε, η χα, η λαέ, το ανέλ, το πασόκ!
Σπύρος Στάλιας Οικονομολόγος, ΜΑ, Ph.D Υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας-ΕΠΑΜ spyridonstalias@hotmail.com

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου