.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Χατζηνικολάου : «Το Ε.ΠΑ.Μ. δεν θα μπει στη Βουλή επειδή με έκλασε ο Καζάκης»

Ο γίγαντας της επιχειρηματολογίας και των αδιάψευστων στοιχείων, ο ογκόλιθος της ειλικρίνειας και της καλής προαίρεσης, ο, θεωρούμενος, κορυφαίος Έλληνας (πρώην) δημοσιογράφος (;)... είναι ένας, στην πραγματικότητα, εκατομμυριούχος που μια χαρά βολεμένος είναι με την παρούσα κοινοβουλευτική σύνθεση οπότε για ποιό λόγο να προβάλλει άλλες φωνές, εκτός βέβαια από την νέα ατραξιόν του εγχώριου πολιτικού κατεστημένου, τον Γερμανοτσολιά Λεβέντη;

Μην ανησυχείς μεγαλοδημοσιογράφε Νίκο... το Ε.ΠΑ.Μ., μπει δεν μπει στην Βουλή, θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο απελευθέρωσης των Ελλήνων και της πατρίδας μας από το οικονομικό και κοινωνικό Νταχάου που της έχουν επιβάλλει.

Χαρείτε τον!


Ιδού και η απάντηση του Δημήτρη Καζάκη
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/20...