.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Γ.Γ. του ΕΠΑΜ Δημ. Καζάκης συζήτησε με τους εργαζομένους της ΓΓ Βιομηχανίας

Εμφάνιση ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ 01.JPG

Το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Καταναλωτή επισκέφθηκε την Πέμπτη 17/9/2015 ο Γ.Γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης όπου και παρουσίασε το Πρόγραμμα του ΕΠΑΜ σε προεκλογική συζήτηση με τους εργαζόμενους της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.
Ο ΓΓ του ΕΠΑΜ -που συνοδευόταν από τους υποψήφιους βουλευτές Θεμιστοκλή Συμβουλόπουλο (Α’ Αθηνών), Γιώργο Γεωργή (Επικρατείας) και Δημήτρη Καρούσο (Νομός Πέλλας) - ανέπτυξε τους κύριους στόχους του προγράμματος του ΕΠΑΜ για την παραγωγική ανοικοδόμηση της χώρας, εξειδικεύοντας στον κυρίαρχο ρόλο που θα έχει η Βιομηχανία και η Μεταποίηση σε συνδυασμό με τον πρωτογενή Τομέα στην αναπτυξιακή διαδικασία στην νέα Ελεύθερη Ελλάδα μετά την απελευθέρωση από τα δεσμά του Χρέους και την διάλυση της ελληνικής βιομηχανίας εξαιτίας των περιορισμών και των πολιτικών που μας επιβλήθηκαν λόγω της συμμετοχής μας στην Ευρωζώνη και την Ε.Ε.
Χαρακτηριστικό του έντονου ενδιαφέροντος που υπήρξε από πλευρά των εργαζομένων για τις θέσεις του ΕΠΑΜ - πέρα από την μαζική συμμετοχή τους στην συζήτηση - είναι το γεγονός ότι έγιναν πάνω από 15 ερωτήσεις για εξειδικευμένα θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή διαδικασία και την λειτουργία της οικονομίας μετά την εισαγωγή Εθνικού Κρατικού Νομίσματος, οι οποίες αποτέλεσαν αφορμή για να γίνει ένας ζωντανός και εποικοδομητικός διάλογος με πολύ θετικά συμπεράσματα για τις αναπτυξιακές δυνατότητες της οικονομίας μας.
Εμφάνιση ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ 02.JPG

Το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ
Αθήνα 18/9/2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου