.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Ψήφισμα του 6ουΣυνεδρίου του Ε.ΠΑ.Μ.: Κάλεσμα στην Ορθόδοξη Εκκλησία


Αποτέλεσμα εικόνας για εκκλήσία ορθοδοξία πανθρησκεία

Το 6ο Συνέδριο του Ε.ΠΑ.Μ. (Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου) με το παρόν ψήφισμα δηλώνει ότι ακολουθεί τις επαναστατικές παραδόσεις του λαού μας, του οποίου τα κινήματα - από την εποχή της Εθνικής Παλιγγενεσίας έως την Εθνική Αντίσταση - συνδύαζαν την απελευθέρωση με την αναγνώριση της Ορθοδοξίας ως επικρατούσας θρησκείας.
 Στο πλαίσιο αυτό, αναγνωρίζει: 

1) Την παρουσία και τον καθοριστικό διαχρονικό ρόλο της Ορθοδοξίας στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους, 

2) Την καθοριστικής σημασίας συμμετοχή των ορθόδοξων Χριστιανών στους αγώνες του Ελληνικού λαού για Ελευθερία και Εθνική Ανεξαρτησία,

3) Τη συμπαράσταση της Εκκλησίας στον χειμαζόμενο Ελληνικό λαό κατά το παρελθόν, 

4) Την προκλητική επίθεση στο θρησκευτικό συναίσθημα του Ελληνικού λαού, προκειμένου να μετασχηματιστεί η Ελλαδική Εκκλησία από Πίστη του Έθνους σε πυλώνας μιας επινοημένης Πανθρησκείας, στο πλαίσιο της Παγκοσμιοποίησης. 

Για όλους αυτούς του λόγους, το ΕΠΑΜ:

 Καλεί την ηγεσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να αξιοποιήσει την εκκλησιαστική περιουσία ως θεματοφύλακάς της και όχι ως επιχειρηματίας ή για ιδιοτελείς σκοπούς. Όχι για να πληρωθεί το ανυπόστατο και παράνομο για τον λαό χρέος προς τους τοκογλύφους της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ., αλλά για να βοηθηθεί και να ανακουφισθεί ο υπό κατοχήν ευρισκόμενος Ελληνικός Λαός. 

Καλεί τον Ορθόδοξο κλήρο να αναλογισθεί το Παράδειγμα του Παπαφλέσσα, του Αθανασίου Διάκου, του παπά Ανυπόμονου και πλήθους άλλων, να καθορίσει τη στάση του και να παίξει τον ιστορικό του ρόλο σήμερα, με τη συμμετοχή του στους αγώνες του Ελληνικού λαού, για την απελευθέρωση της Πατρίδας από το νέο Ευρωπαϊκό Ράιχ. 

Καλεί τους απλούς πιστούς να αναλογιστούν τον Σωτήριο Λόγο και την ίδια θυσία του Χριστού και να ενταχθούν στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της πατρίδας ενάντια στη νέα κατοχή, ακριβώς όπως έπραξαν και οι πρόγονοί μας, τότε που σύσσωμος ο Ελληνικός λαός αγωνιζόταν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. 

Το Ε.ΠΑ.Μ. θέλει να υπενθυμίσει προς όλους (λαό και κλήρο) ότι η Ορθοδοξία υπήρξε και παραμένει επικρατούσα θρησκεία, μόνο στον βαθμό που συνδέεται οργανικά με τους αγώνες του λαού για την Ελευθερία και την Εθνική Ανεξαρτησία. 

Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2017

Το Σώμα του 6ου Συνεδρίου του Ε.ΠΑ.Μ.
Αποτέλεσμα εικόνας για epam

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου