.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Ε.ΠΑ.Μ. - Δ.Καζάκης & Η.Παπαδόπουλος «Στο Μικρόφωνο» του E-ROI – 2 Νοε ‎2017


Ο Πρόεδρος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) Δημήτρης Καζάκης, αναλύει τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, και όχι μόνο, καθώς επίσης απαντά σε email με ερωτήσεις φίλων ακροατών και συνομιλούν ζωντανά μαζί του, μέσα από τον διαδικτυακό σταθμό E-ROI, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017. Μαζί του στο studio ο Ηρακλής Παπαδόπουλος, Δικηγόρος, μέλος της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης του Ε.ΠΑ.Μ. - Κυβερνητικά σενάρια για δήθεν έξοδο της Ελλάδας στις επονομαζόμενες...αγορές. - Ισπανία, Πορτογαλία, Κύπρος και υποτιθέμενη απεμπλοκή τους από τα μνημόνια. - Χρηματιστηριακά παιχνίδια στις Η.Π.Α. και διεθνώς. - Χρέος, ως οργανικό στοιχείο αναπαραγωγής του κεφαλαίου, πλέον. - Ελεγχόμενη Ελληνική δημοσιογραφία από τους κρατούντες και διαμόρφωση της καθημερινής ατζέντας ενασχόλησης της κοινωνίας. - Νομικός κλάδος, πολλαπλό ποιοτικό επίπεδο στελεχών του, στάση και αντίδραση του έναντι της τραγικής κατάστασης της χώρας. - Άμεσος στόχος μιας Πατριωτικής και Δημοκρατικής κυβέρνησης κατόπιν ανατροπής, η ενίσχυση του εισοδήματος του εξαντλημένου οικονομικά πολίτη. - Αποχή από την εκλογική διαδικασία και διευκόλυνση των σχεδίων της ολιγαρχίας, η συμμετοχή του πολίτη, «κλειδί» της Δημοκρατίας. - Ελεύθερη πρόσβαση του πολίτη στο κέντρο άσκησης εξουσίας και άμεση συμμετοχή του στην διαμόρφωση πολιτικής της χώρας. - Καναδάς, οργάνωση και επίπεδο διαχρονικά. - Ελληνικός ελαιοπαραγωγικός κλάδος και δυνατότητες επιπλέον ανάπτυξής του, σε συνάρτηση με τα διεθνή σύγχρονα δεδομένα. - Σύγχρονος καπιταλισμός, εκτός ορίων και ελέγχου. Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή : 210-3428676 Ακούστε τις εκπομπές του E-ROI Web Radio και επικοινωνήστε μέσω e-mail στο stomicrophono@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου