.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Νέα εναλλακτική πολλά υποσχόμενη καλλιέργεια : ΚΙΝΕΖΟΧΟΡΤΟ


Νέα εναλλακτική πολλά υποσχόμενη καλλιέργεια : ΚΙΝΕΖΟΧΟΡΤΟ


Οι οδηγίες είναι σαφείς. Η χώρα μας πρέπει ν’ αξιοποιήσει πλέον τους παραγωγικούς τομείς που διαθέτει ως «στρατηγικό» πλεονέκτημα. Ποιοι είναι αυτοί; Τουρισμός, ναυτιλία και πρωτογενής τομέας. Σκοπός του κειμένου είναι να δούμε τις προοπτικές αφύπνισης του αγροτικού τομέα μέσα από πρωτότυπες και ρηξικέλευθες καλλιέργειες και κυρίως αυτές που είναι «εξωστρεφείς», δηλαδή δυνατό να εξαχθούν. Ανά την επικράτεια τελευταία γίνονται ειδικά επιμορφωτικά σεμινάρια για την καλλιέργεια αλόης, ιπποφαούς, φραγκόσυκου και ρίγανης (άνευ κολοκυθιού), καθώς και άλλων θαυματουργών «υπερτροφών» και ματζουνίων βεβαίως-βεβαίως.

Η εναλλακτική όμως καλλιέργεια που φαίνεται ότι θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των μικρο-επενδυτών και κυρίως των καινοτόμων επιχειρηματιών είναι αυτή του… «κινεζόχορτου». Πρόκειται για ένα πραγματικά θαυματουργό προϊόν βιολογικής καλλιέργειας «δια πάσαν νόσον…κτλ., κτλ). Ευδοκιμεί κυρίως στη χώρα μας, που τα εδάφη είναι «παρθένα» από κοινή ή στοιχειώδη λογική. Αφού λοιπόν σπείρουμε το «κινεζόχορτο», αυτό αναπτύσσεται ταχύτατα, αφού MEGA-λώνει σε χρόνο μεταξύ δύο δελτίων ειδήσεων. Μόλις το χόρτο MEGA-λώσει αρκετά χρησιμοποιείται ως ζωοτροφή. Συγκεκριμένα έχει αποδειχθεί πως είναι εξαιρετική «τροφή» για κάθε είδους βοοειδές, αφού διατηρεί τα βόδια σε άριστη -πραγματικά -βοοειδή κατάσταση!!!
Το «κινεζόχορτο» δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα ούτε έχει ιδιαίτερες καλλιεργητικές απαιτήσεις σε λιπάσματα, ποτίσματα, κλαδέματα κλπ. Λίγο «ψέκασμα» με πρετεντερό-σκονη και καψή-στάη-δίνη χρειάζεται στην ανθοφορία του και τσουπ (!!!) έτοιμο.

Ευτυχώς για την Ελλάδα ο πρωθυπουργός και όμιλος Ελλήνων επιχειρηματιών, αφουγκραζόμενοι τις προκλήσεις των καιρών, μετέβησαν αυτοπροσώπως στην Κινεζία και με διακρατικές συμφωνίες εξασφάλισαν την απρόσκοπτη εισαγωγή «κινεζόχορτου» πριν την ανεξάρτητη καλλιέργεια του. Αν και ο πρωθυπουργός ήταν λίγο τζοχαδιασμένος με τους παρασιτικούς καθηγητάκους, που δικαίως τους τακτοποίησε με συνοπτικά σημειώματα επιστράτευσης, τσάκισε τα «κινεζάκια» στη διαπραγμάτευση – ειδικότητά του άλλωστε- και πέτυχε τις καλύτερες τιμές στο «κινεζόχορτο». Μετά έτσι για κάτι πιο χαλαρό πήγε στην «Απαγορευμένη Πόλη» να τιμήσει το ίνδαλμα του, γιατί άμα λάχει ο Πρωθυπουργός είναι και πολύ «ζόρικος». Ταξίδεψε κατόπιν και με την υπερταχεία που έτρεχε με 350 χλμ μέσα στ’ ατέλειωτα λιβάδια με καλλιέργειες «κινεζόχορτου», που βόσκουν τα βοοειδή και οραματίστηκε για άλλη μια φορά την Ελλάδα του μέλλοντος.

Θέλω να δω τις αντιδράσεις όλων εκείνων που μπαίνουν εμπόδιο στην ανάπτυξη της χώρας, τι θα πουν τώρα; Έχουν κάποια αντιπρόταση στην εισαγωγή βιοκαλλιέργειας «κινεζόχορτου»; Προφανώς όχι. Γιατί είναι αρνητές κάθε σοβαρής προσπάθειας σ’ αυτόν τον τόπο. Γιατί είναι δέσμιοι των συνδικαλιστών και της ξεπερασμένης νοοτροπίας, που μπαίνει εμπόδιο σε κάθε άλμα φυγής προς το μέλλον. Εμείς οι «κινεζοχορτοφάγοι» ένα πράγμα τους λέμε: «ΜΜΜΜΜΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥ!!!»

Του Μιχάλη Τζανάκη 


Απέναντι Όχθη http://www.apenantioxthi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου