.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Λαοθάλασσα κατά της λιτότητας στην Ιταλία

Τελευταία ενημέρωση: 

Δεκάδες χιλιάδες Ιταλοί κατέκλυσαν τους δρόμους της Ρώμης διαμαρτυρόμενοι για τις πολιτικές λιτότητας, ζητώντας περισσότερα δικαιώματα για πρόσφυγες και μετανάστες αλλά και κατά της δημιουργίας μιας υψηλής ταχύτητας σιδηροδρομικής γραμμής η οποία θα συνδέει το Τορίνο με τη Λυών. Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών.
Ομάδα νεαρών που συμμετείχε στη διαδήλωση, φορώντας μάσκες των Anonymous, πέταξε μπουκάλια, μολότοφ, πέτρες και αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι αντεπιτέθηκαν με γκλομπ.. 
 
Από τις συμπλοκές τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί, ενώ έγιναν 11 προσαγωγές.
 
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών περίπου 70.000 πολίτες έδωσαν το "παρών" στη σημερινή κινητοποίηση, μεταξύ των οποίων πολλοί μετανάστες.
 
Συνολικά, έχουν κινητοποιηθεί πάνω από πέντε χιλιάδες αστυνομικοί και τα μέτρα φύλαξης είναι ιδιαίτερα αυξημένα έξω όπως το κυβερνητικό μέγαρο Παλάτσο Κίτζι, την Γερουσία και την βουλή της Ρώμης. 
Μετά την απέλαση πέντε Γάλλων, χθες, η διεύθυνση της αστυνομίας της Ρώμης έκανε γνωστό ότι το τελευταίο 24ωρο εντοπίσθηκαν άλλα εννέα άτομα που έφεραν σε σακίδια ξύλινα και σιδερένια δοκάρια και τους απαγορεύθηκε η συμμετοχή στην διαδήλωση που βρίσκεται σε εξέλιξη. «Δεν είμαστε βίαιοι, θέλουμε απλώς να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας. Κάποιοι θέλουν να μας παρουσιάσουν ως ταραξίες » δηλώνουν, στο μεταξύ, μέλη του κινήματος No Tav, που προσπαθούν να αποτρέψουν την δημιουργία της σιδηροδρομικής γραμμής υψηλής ταχύτητας η οποία θα πρέπει να συνδέει το Τορίνο με τη γαλλική πόλη της Λυών.
Πολλά καταστήματα του κέντρου της Ρώμης, σήμερα το απόγευμα, αποφάσισαν να παραμείνουν κλειστά, με κατεβασμένα τα ρολά.
Οι διαδηλωτές αποφάσισαν, σε περίπτωση προβληματικής λειτουργίας των κινητών τηλεφώνων τους, να προσπαθήσουν να επικοινωνούν μέσω διαδικτύου, εκμεταλλευόμενοι τα δίκτυα ελεύθερης πρόσβασης στο ίντερνετ, ώστε να συντονιστούν καλύτερα για να απομονώσουν τυχόν «μπλακ μπλόκ» που μπορεί να επιχειρήσουν να παρεισφρήσουν στην πορεία.
Στο μεταξύ, οι Anonymous διέψευσαν πληροφορία που είχε διαρρεύσει νωρίτερα ότι έθεσαν εκτός λειτουργία τους ιστότοπους των υπουργείων Οικονομικών και Υποδομών.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
πηγή : http://www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου