.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Video: Με τρεμάμενη φωνή, εκφωνήτρια της ΕΡΤ καλεί σε συμπαράσταση. Φοβούνται επέμβαση των ΜΑΤ Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2013/10/video_25.html#ixzz2ikuBYnWe

Η εκφωνήτρια Χρύσα Δημητριάδου παρόλο που έχει πάρει σύνταξη βρίσκεται στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και εργάζεται εθελοντικά για να ενισχύσει τους πρώην συναδέλφους της. 130 ημέρες όμως μετά το μαύρο η φωνή της σπάει ακόμα από συγκίνηση όταν μεταδίδει την είδηση του νέου μαύρου και καλεί τον κόσμο να στηρίξει. Μετά την διακοπή μετάδοσης και από τον δεύτερο δορυφόρο, ύστερα από εντολή της ακροδεξιάς κυβέρνησης της Ελλάδας, οι αγωνιζώμενοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί της ΕΡΤ, καλούν το κόσμο να τους στηρίξουν, αφού φοβούνται άμεση επέμβαση των ΜΑΤ! Μπορεί η επέμβαση να είναι απόψε, αύριο, ή σε μία εβδομάδα! Κατακλύζουμε το Ραδιομέγαρο, και τις εγκαταστάσεις των περιφερειακών εγκαταστάσεων της ΕΡΤ, άμεσα!!! Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2013/10/video_25.html#ixzz2ikuH5ves Χρύσα Δημητριάδου ΕΡΑ 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιεύθηκε στις 24 Οκτ 2013 Ακούστε την εκφωνήτρια της ΕΡΑ Χρύσα Δημητριάδου, η οποία έχει συνταξιοδοτηθεί και εργάζεται εθελοντικά για να βοηθήσει σε αυτόν τον αγώνα τους συναδέλφους της, που γεμάτη συγκίνηση κομπιάζει κατά την εκφώνηση του πρωινού δελτίου ειδήσεων στο ραδιόφωνο σήμερα. Εξαιρετικά συγκινημένη διακόπτει το δελτίο στις 08:00 (24-10-2013) για να πάρει ανάσα και προαναγγέλλει το νέο μαύρο, που ρίχνει η κυβέρνηση (με την διακοπή του δορυφορικού σήματος) στη φωνή όλων εκείνων οι οποίοι αγωνίζονται για να μείνει η ΕΡΤ ορθάνοιχτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου