.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Ο Καζάκης προειδοποιούσε για το «Διπλό Νόμισμα» από το 2012

Απόσπασμα από την εκπομπή «Στο αντίθετο ρεύμα» του πάλαι ποτέ «Ράδιο χωρίς FM» που μεταδόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2012 καθώς επίσης και βιντεοσκοπημένο στιγμιότυπο από ομιλία του Δημήτρη Καζάκη σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ε.ΠΑ.Μ. στην Ακράτα στις 7 Σεπτεμβρίου 2012. Στα συγκεκριμένα αποσπάσματα ο γνωστός οικονομολόγος αναφέρεται στο σενάριο του «Διπλού Νομίσματος», ένα σενάριο που είναι εξαιρετικά επίκαιρο τις τελευταίες ημέρες μιας που φαίνεται πως θα χρησιμοποιηθεί σαν ένα ακόμη εργαλείο για την περαιτέρω υποδούλωση της χώρας μας.

Το βίντεο αφιερώνεται στον οικονομολόγο, επιστήμονα και «δάσκαλο» κ.Καζάκη, τον άνθρωπο που εδώ και 5, τουλάχιστον, χρόνια κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό, έναν λαό που, στον αντίποδα και στην μεγάλη του πλειοψηφία, αποχαυνωμένος και ζαλισμένος, αφήνει να άγεται και να φέρεται από διαπλεκόμενους πολυεκατομμυριούχους «υπουργούς οικονομικών» που με τις πολιτικές τους έχουν ισοπεδώσει την Ελληνική κοινωνία (Στουρναραίους, Χαρδουβελαίους, Βαρουφακέους κτλ) και περιμένει καρτερικά να «τον σώσουν», όπως «τον σώζουν» 5 χρόνια τώρα.

Υπομονή κ.Καζάκη... ίσως όταν προβλέψεις πότε θα φυτρώσουν «του σπάνου τα γένια», να αλλάξει η κατάσταση, να ξυπνήσει και ο δύσμοιρος ραγιάς.