.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Γιώργος Κοντογιώργης: Η κρίση έχει όνομα πολιτικό

Αποκαλυπτικός και αιχμηρός ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Γιώργος Κοντογιώργης, μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη για τις επιλογές του πολιτικού συστήματος που έχει προκαλέσει ανθρωπιστική κρίση, διευκρινίζοντας εκ των προτέρων ότι η κρίση έχει πολιτικό και όχι οικονομικό όνομα.

Ιδιαίτερη αναφορά και στην Αριστερά και στον τσιπρισμός ως εθνική ιδεολογία με τον καθηγητή όπως και στο άρθρο του να επαναλαμβάνει : ‘’Ο Τσίπρας ως φερέφωνο των ποικιλώνυμων "μπαλταδόρων". Η αντιδραστική νοσταλγία των απολιθωμάτων του 18ου αιώνα, ως ιδεολογία της άρχουσας Αριστεράς. Λόγος υποτακτικός στο διατακτικό του ηγεμόνα, λόγος βαθιά ολιγαρχικός που ούτε η παρακμιακή εκδοχή της δεξιάς δεν αποτόλμησε να εκφέρει. Η ελληνική άρχουσα Αριστερά ως παρακοιμόμενη θεραπαινίδα της εκδοχής της ιστορίας των ηγεμόνων της νεοτερικότητας. Πριν από λίγα χρόνια έγραφα ότι ποτέ άλλοτε η "ανανεωτική" Αριστερά δεν είχε τόσο λίγα να πει. Ο Τσίπρας από το βήμα του ΕΚΠΑ ομολόγησε ότι ποτέ άλλοτε η άρχουσα Αριστερά δεν ήταν τόσο αντιδραστική, προσήλυτη των πλέον σκοτεινών διαδρομών της καθεστωτικής προπαγάνδας. Κρίμα...’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου