.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Το πλήρες σχέδιο του Ε.ΠΑ.Μ. για την έξοδο της Ελλάδας από την «κρίση»

Μια προσπάθεια παρουσίασης του πλήρους και ολοκληρωμένου σχεδίου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) για την έξοδο της Πατρίδας και του Λαού μας από αυτό που συνηθίσαμε να αποκαλούμε «κρίση», δια στόματος του οικονομολόγου-αναλυτή, ιδρυτικού μέλους του Μετώπου και «δασκάλου» Δημήτρη Καζάκη.


Πρόκειται για μια «ντοκυμαντεροποιημένη» συρραφή αποσπασμάτων της εκπομπής του κ.Καζάκη «Στο Μικρόφωνο» που μεταδίδεται καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τον διαδικτυακό σταθμό E-ROI, 14:00 - 15:30 το μεσημέρι.


Το Ε.ΠΑ.Μ. έχει ως σκοπό να ενώσει όλους τους Έλληνες πολίτες που αγαπούν την Πατρίδα τους και θέλουν επιτέλους να την δουν ελεύθερη από κάθε λογής εξάρτηση από εγχώρια και ξένα συμφέροντα. Ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να γίνει αυτό, είναι με την ενδυνάμωση του Λαού μας, έτσι ώστε να μπορέσει να απαιτήσει τα αυτονόητα. Για τον σκοπό αυτό, χρειάζεται να οργανωθούν όσοι περισσότεροι συμπατριώτες μας. Το Ε.ΠΑ.Μ. χρειάζεται όλους εσάς να έρθετε να σας γνωρίσουμε και να γίνετε μέρος του Μετώπου ώστε να αγωνιστούμε στις κρίσιμες και ιστορικές στιγμές που ζούμε.


Στο βίντεο συμμετέχουν με τις απόψεις και τις παρεμβάσεις τους οι :
• Θέμης Συμβουλόπουλος
συντονιστής Α' της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.
• Γιάννης Αθανασιάδης
συντονιστής Β' της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.
• Γιώργος Ιεροδιάκονος
ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.


πηγές βίντεο & graphics

• εκπομπή Reporter
https://www.youtube.com/channel/UCjUh...

•GeorgeGreekTrucker
https://www.youtube.com/user/GeorgeGr...

•Zinobios GK
https://www.youtube.com/user/ZinobiosGk