.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Οικονομική Εξόρμηση του Ε.ΠΑ.Μ.



Το Ε.ΠΑ.Μ. δεν έχει άλλους οικονομικούς πόρους, εκτός από την βοήθεια που δίνουν από το υστέρημα τους τα μέλη και οι φίλοι του. Γι αυτό ξεκινάμε μια μεγάλη οικονομική εξόρμηση, για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε την δύναμη για   την διάχυση των προταγμάτων μας και να μάθουν όλοι ότι υπάρχει δρόμος προς την ουσιαστική μας απαγκίστρωση από την κηδεμονία των δανειστών.

Η οικονομική εξόρμηση θα γίνει με κουπόνια ενίσχυσης των 5 και 10 ευρώ.
Θέλοντας να ευχαριστήσουμε και έμπρακτα, όσους θα συμμετέχουν στην οικονομική ενίσχυση, θα υπάρξει κλήρωση δώρων. Το κάθε κουπόνι των 5 ευρώ που θα διατεθεί, θα συμμετάσχει στην κλήρωση μία φορά και το κάθε κουπόνι των 10 ευρώ θα συμμετάσχει στην κλήρωση δύο φορές. Τα δώρα που μέχρι στιγμής εξασφάλισε το Ε.ΠΑ.Μ. είναι τα εξής:
  1. Μια τηλεόραση 40″
  2. Ένα ψυγείο
  3. Μία κεραμική κουζίνα
  4. Ένα πλυντήριο ρούχων 8 κιλών
  5. Ένας φορητός υπολογιστής
  6. και πολλά άλλα δώρα μικρότερης αξίας

Η κλήρωση θα γίνει σε ειδική εκδήλωση, που προγραμματίζεται για μετά το Πάσχα. Τα κουπόνια που θα συμμετάσχουν στην κλήρωση θα είναι αυτά που θα έχει στα χέρια της η οικονομική επιτροπή του Ε.ΠΑ.Μ. την ημέρα της κλήρωσης και θα έχουν απογραφεί. Για αυτό, παρακαλούνται όσοι φίλοι και μέλη μας θέλουν να ενισχύσουν με τον τρόπο αυτόν, να το κάνουν εγκαίρως. Η εξόρμηση αυτή έχει ήδη ξεκινήσει και λήγει οριστικά στις 26 Απριλίου 2015.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα κουπόνια μας από:

1) Τα κεντρικά μας γραφεία, Ελ. Βενιζέλου 4 (πρώην Θησέως), 176 71

2) Τους ανά την Ελλάδα πυρήνες και μέλη του Ε.ΠΑ.Μ.

Τρόπος επικοινωνίας για οποιαδήποτε διευκρίνιση
:

Τηλέφωνα: 2103428676, 2103422156
Ηλ. Διεύθυνση: info@epamhellas.gr,
epamfc@gmail.com
Στο Ε.ΠΑ.Μ. ευχαριστούμε όλους όσους μας έχετε ήδη στηρίξει και ζητάμε από εσάς να συνεχίσετε, διότι οι πολιτικές και οικονομικές καταστάσεις που ζούμε απαιτούν να συνεχιστεί ο αγώνας ακόμη πιο δυνατά.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους φίλους στο εξωτερικό, που παρότι είναι μακριά από την Ελλάδα, η βοήθεια τους είναι σημαντική και συγκινητική.
Εννιαίο ΠαλλαΙκό Μέτωπο