.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Δ. Καζάκης σε δηλώσεις του στο Αγρίνιο στις 5 Σεπτεμβρίου 2015 1

Ο Δημήτρης Καζάκης, οικονομολόγος, γενικός γραμματέας και υποψήφιος βουλευτής του Ε.ΠΑ.Μ., σε δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ του Αγρινίου πριν από την ομιλία/παρουσίαση και συζήτηση του προγράμματος του Ε.ΠΑ.Μ., στην πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου το Σαββάτο 5 Σεπτεμβρίου.

Σε δηλώσεις του ο Δ. Καζάκης ανέφερε:

«Η πρότασή μας είναι αυτή που είχαμε και στην αρχή της κρίσης, και επιβεβαιώνεται κάθε μέρα βήμα-βήμα.Ανεξάρτητως προθέσεων, διαδικασιών-διαπραγματεύσεων, θα πρέπει η χώρα να φύγει από το ευρώ και δεν είναι θέμα ιδεολογίας, αλλά άμεσα πρακτικό. Αν δεν έχουμε την δυνατότητα χρηματοδότησης της οικονομίας μας μόνοι μας, χωρίς δάνεια, να φορτωνόμαστε επιπλέον κόστοι, δεν υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει περίοδος ανάκαμψης.
Η χώρα για να φύγει από το αδιέξοδο χρειάζεται πρώτον να βρουν όλοι δουλειά άμεσα και δεύτερον να υπάρξει πραγματικό εισόδημα στα λαϊκά στρώματα, κάτι που μέσα στο ευρώ δεν μπορεί να γίνει, ακόμη και αν μας διαγράψουν το χρέος, που δεν είναι δυνατόν να γίνει. Όλες οι χώρες της ευρωζώνης, ανεξαρτήτως τι λένε τα επιτελεία της Ε.Ε, πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο συμπεριλαμβανομένης και της Γερμανίας, άρα εμείς που είμαστε στην χειρότερη κατάσταση πρέπει το ταχύτερο δυνατόν να πράξουμε τα δυο αυτά πράγματα και να βγούμε από το ευρώ».

Ο ίδιος αμέσως μετά ανέφερε ότι το Ε.ΠΑ.Μ. θα κατέβει στις εκλογές αυτόνομο αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη για το γεγονός ότι δεν προχώρησαν οι συζητήσεις για εκλογική συνεργασία: «Το Ε.ΠΑ.Μ. σε ολόκληρη την χώρα θα κατέβει στις εκλογές αυτόνομο. Δεν είμαστε κόμμα με την παραδοσιακή έννοια του όρου, αλλά είμαστε μέτωπο που συσπειρώνουμε δυνάμεις από διάφορους πολιτικούς χώρους, ανεξαρτήτως ποια είναι πολιτική καταγωγή των ψηφοφόρων, γιατί για μας το βασικό είναι το καθήκον στην πατρίδα και αυτό δεν γνωρίζει ούτε δεξιούς ούτε αριστερούς, αλλά πατριώτες, δημοκράτες, που θέλουν να παλέψουν για να σωθεί αυτή η χώρα από την μέγγενη των δανειστών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου